Hráčem 24. kola divize A se stává Michal Lukeš!

0

Klatovská nadvláda pokračuje! Tentokrát díky Michalu Lukešovi...

24. kolo plné penaltových rozstřelů je za námi, nejlepší sestava byla zveřejněna a (především) početná klatovská fanouškovská základna rozhodla o tom, že nejlepším hráčem kola se stává Michal Lukeš

 

Ten svému týmu pomohl získat alespoň bod z nepříznivě vyvíjejícího se utkání v Mariánských Lázních, kdy Klatovy ještě 10 minut před koncem prohrávaly 0:2. Pak ale přišly chvilky záložníka hostů a ten svými trefami dvakrát rozjásal příznivce Klatov. I když následný rozstřel hosté nezvládli, bod společně v kombinaci s ostatními výsledky jim zajistil definitivní jistotu setrvání v soutěži i pro následující ročník! A vítěz naší ankety dostal celkem 55 % hlasů!

 

Na stříbrné příčce skončil sušický střelec Petr Páleník. Ten i nadále podává neuvěřitelné výkony a výrazně napomáhá Sušici v boji o záchranu. Tentokrát si připsal dvě branky, v obou případech vždy odpověděl na góly Hvězdy. Za stavu 3:3 musely také rozhodnout pokutové kopy a v nich se vysoký útočník taktéž nemýlil. Jeho další skvělý výkon mu vynesl 16 % hlasů.

 

Třetím do party je roudenský záložník a kapitán Tomáš Trněný, jenž získal 8 % hlasů. V zápase se Zličínem si počínal velmi zkušeně, kdy i v oslabení dokázal držet svůj tým nad vodou, místy ani nebylo poznat, že by Malšané hráli jen o deseti. I on sám měl velkou příležitost ke skórování.

 

Vítězi gratulujeme a Vám, našim čtenářům, děkujeme za hlasy. Zítra se samozřejmě můžete těšit na rozhovor s Michalem Lukešem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou