Okresní přebor PLZ-JIH: V těsném hlasování 20. kola nejúspěšnější Jan Roubíček!

0

Vaše hlasy tentokráte rozhodli o tom, že nejlepším hráčem 20. kola okresního přeboru se stal Jan Roubíček. Hlasování bylo tentokrát nesmírně vyrovnané a rozdíl mezi prvním a třetím místem byl opravdu minimální!

 

 

Hráč kola - Jan Roubíček (TJ Dobřany)

Ačkoliv Dobřany nepřijeli do Chlumčan v ideální sestavě a sám Jan Roubíček dva týdny nenastoupil do ostrého utkání, byl to právě on, kdo byl zvolen nejlepším hráčem utkání. Zasloužil se o to skvělou hrou v záloze, kde vesměs mladým spoluhráčům rozdával přesné míče a zakládal útočné akce. Na závěr zápasu rozhodovali pokutové kopy a právě Jan Roubíček byl jedním z úspěšných exekutorů. Již zítra vám s tímto hráčem přineseme velmi zajímavý rozhovor!

 

Hlasování - 28% hlasů

 

Druhé místo - Tomáš Kulhánek (TJ Slavoj Dvorec)

Pravý obránce Dvorce odehrál podle všeho jedno ze svých vůbec nejlepších utkání. Nebezpečné útočníky Nepomuku dokázal vždy perfektní obranou zastavit a byl nesmírně silný v osobních soubojích. A ačkoliv nepatří k příliš vysokým hráčům, měří 174 cm, dokázal vyhrávat i hlavičkové souboje. Perfektně bojoval a určitě je jeho druhé místo naprosto zasloužené!

 

Hlasování - 25% hlasů

 

Třetí místo - Pavel Brožovský (TJ Slavoj Dvorec)

Předstoper Slavoje Dvorec podobně jako jeho kolega Tomáš Kluhánek odehrál výborné utkání. Byl úspěšný v osobních soubojích a co víc, byl až nečekaně aktivní dopředu! Navzdory hře v defenzivě dokázal vstřelit dvě branky a výrazně tak pomohl k vítězství na hřišti favorita. 

 

Hlasování - 21% hlasů


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou