Hráčem 24. kola se stal suchdolský Štěpán Kacafírek, primát slaví po čtrnácti dnech

0

Již tři týdny po sobě se na první pozici umístili suchdolští hráči, z toho Štěpán Kacafírek podruhé. Mezi jeho prvenství se vtěsnalo první místo Tomáše Dudly. Suchdolský forvard nastřílel ve 24. kole krajského přeboru dvě branky do sítě Spartaku Příbram a velkou měrou se podílel na vítězství svého týmu 2:1. Suchdolští tak nadále bojují o postup do divize. Druhý skončil Horst Siegl mladší z Jíloviště a třetí Zdeněk Bělík z Rejšic.

Štěpán Kacafírek - Představení urostlého suchdolského útočníka jsme zveřejňovali před dvěma týdny, proto je zbytečné se opakovat. Jak již bylo řečeno, suchdolský šutér vstřelil dvě branky do sítě posledního Spartaku Příbram a hlavně díky jeho zásluze si tým z Kolínska připsal tři velmi důležité body.

 

Horst Siegl ml. - To syn někdejšího reprezenta Horsta Siegla staršího se mezi tři nejlepší hráče kola vtěsnal poprvé. Také Horst Siegl junior hrál za Spartu Praha, první seniorské angažmá však okusil v Blšanech, odkud do Jíloviště přišel. Nyní byl do jílovišťského týmu zaregistrován i jeho otec, proto se možná dočkáme zajímavého útočného dua. Po dlouhém střeleckém půstu obul Siegl mladší v poslední době střelecké kopačky a v zatím posledním zápase jednou brankou do sítě Ostré pomohl k vítězství 4:1.

 

Zdeněk Bělík - Rejšický záložník se podobně jako Kacafírek už jednou mezi tři nejlepší hráče dostal. Shodou okolností to bylo také před čtrnácti dny a skončil rovněž na třetím místě. Bělík v tomto kole vstřelil branku do sítě Vraného. Rejšice nakonec na půdě zachraňujícího se týmu získaly bod za remízu 3:3.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou