TIP EXPERTA - 25.kolo MSFL: Vlastimil Chytrý

0

Trenér HS Kroměříž, který se už v předsezónním rozhovoru nijak netajil ambiciózním cílem skončit do 2.místa tipuje 25.kolo MSFL. Vlastimil Chytrý je se svými svěřenci po odehraných 24 kolech na 3.místě tabulky jen s jednobodovou ztrátou na druhý Prostějov a plní tak smělé plány do jarních odvet.

HFK  Olomouc – Orlová, tip: 2

Holice v jarní části sezóny nepředvádí příliš přesvědčivé výkony, naopak Orlová pravidelně posilována o hráče Karviné má slušnou formu a proto tipuji vítězství hostů z Orlové.

 

MFK Vyškov – Zábřeh, tip: 0

Tady budu fandit domácímu týmu, aby Zábřeh obral o nějaký bodík a pomohl nám tak v boji o druhou příčku. Samozřejmě to ale budou mít těžké, protože tým Zábřehu má výborného brankáře Šustra a tým zkušených hráčů, takže tipuji, že by utkání mohlo skončit remízou.

 

FC Hlučín – Fastav Zlín, tip: 0

Dle mého názoru to bude velmi zajímavé utkání. Hlučín pod trenérem Valachovičem hraje pohledný fotbal a sbírá hodně bodů. Překvapila mě středeční prohra s týmem Opavy, ale o to víc se budou domácí snažit vrátit zpět do hry o nejvyšší příčky. Na druhou stranu juniorka Zlína má ve svém středu spoustu šikovných hráčů, kteří hrají na hřištích soupeřů uvolněně, takže tipuji, že utkání bude vyrovnané a skončí remízou.

 

1.SK Prostějov – SK Líšeň, tip: 0

V tomhle utkání bude záležet kolik hráčů pošle trenér Kotal ze Zbrojovky hrát na farmu do Líšně. Pokud přijedou v podobném složení jako k nám do Kroměříže, tak jsou schopni v Prostějově vyhrát. Na druhou stranu domácí zkušený tým s nejlepším třetiligovým hráčem Lukášem Zelenkou ve svém středu bude chtít odčinit zaváhání s Vyškovem a bude chtít utkání vyhrát. Tipuji také remízu.

 

MSK Břeclav – Uničov, tip: 1

Pro Břeclav velmi důležité utkání na domácí půdě. V situaci v jaké se nachází, kdy se dostali až na 15.příčku musí takové zápasy s týmy ze středu tabulky zvládat. Tým Uničova dvakrát zaváhal v domácím prostředí, kdy pouze dvakrát remizoval, tak toho musí domácí využít a utkání na své půdě vyhrát.

 

Slovácko „B“ – Opava „B“, tip: 1   

Souboj juniorek opět závisí na hráčích, které trenéři A týmů pošlou za béčko. Dle mého názoru Slovácko doma nezaváhá a vyhraje.

 

Sigma Olomouc – Spartak Hulín, tip: 1

Tak tady to vidím, jak říká jeden náš sázkař kolega na Křišťálovou jedničku. Olomouc zažila během tří dnů dva obrovské šoky, když prohrála na Slovácku a u nás v Kroměříži.  Myslím si, že Hulín to odskáče velkým výpraskem. Na druhou stranu Hulín má spoustu zkušených hráčů ve svém středu a já jim přeji, aby využili přemotivovanosti Olomouce, pokusili se o překvapení a urvali nějaký bod. Broňa Červenka odehrál spousty ligových a mezinárodních utkání a já mu přeji, aby se v Olomouci se svými spoluhráči pokusili o zázrak.

 

HS Kroměříž – Třebíč, tip: 1

Pro nás důležité utkání, ve středu jsme porazili vedoucí tým tabulky z Olomouce a teď k nám přijede tým ze spodních pater tabulky. Musíme se rychle přeorientovat do role favorita a psychicky se připravit na defenzivní hru Třebíče. Trpělivě čekat na šance a proměňovat je. Jednoznačně  tohle utkání musíme zvládnout a vyhrát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou