Hráčem 20. kola OP Kladno se stává Senad Sejtarija

0

Přinášíme vyhlášení pomyslného titulu "hráč 20. kola OP Kladno". I toto kolo mělo svého poměrně jasného vítěze, ovšem na druhém a třetím místě už to tak jasné nebylo.

Hráčem 20. kola se stal Senad Sejtarija z týmu SK Baník Libušín , který si vysloužil titul třemi brankami a jednou asistencí , ato 50% všech hlasů. Nejen, že tím zajistil vítězství svého týmu, ale zároveň se také podílel na všech brankách Libušína.

 

Na děleném druhém a třetím místě se umístil Martin Gregor z týmu SK Kamenné Žehrovice za svůj perfektní výkon v posledním zápase. Vysloužil si 13% všech hlasů.

 

Stejný počet procent, tedy 13%, získal i Filip Hanzlík z týmu SK Kročehlavy. Ten si hlasy zasloužil za vyrovnávací branku ze 40. minuty, kdy z rohu velkého vápna trefil krásně balón na zadní tyč. Ale to nebyla jeho jediná akce, předvedl celkově pěkný výkon, za který si hlasy rozhodně zaslouží.

 

Všem hlasujícím děkujeme, vítězům gratulujeme.  Rozhovor s hráčem kola přineseme v nejbližších dnech.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou