EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 1.10.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Marek Navrátil

Je mi 25 let. Pracuji jako skladník ve firmě Wera Werk. Fotbal za klub jsem začal hrát myslím ve 3. třídě, asi tak v 8 letech. Začínal jsem jsem v přípravce TJ Stražek a tam jsem hrál až do mladších žáků. Poté si mě vyhlédl pan Richard Nemrah (nejlepší trenér jaký mě kdy trénoval) z SK Bystřice nad Pernštejnem. V Bystřici jsem hrál od mladších žáků až po starší dorost, kde jsem pak občas nastupoval za Bystřici ,,B“. Z Bystřice jsem odešel hrát za muže do domovského týmu SK Rožná, kde působím do dnes. V týmu SK Rožná jsem také administrátorem stránek www.skrozna.cz a zároveň jsem pokladník (vybírání pokut, za narozeniny...). Moje oblíbené týmy jsou Zbrojovka Brno a FC Barcelona

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 35 - 35 - 30 %
Komentář experta:

Velká Losenice je pro mě velkou neznámou. Ještě jsem proti ní nehrál, tak nevím jak hrajou. Ale i přes to tipuji výhru Jimramova, který má v útoku velkou kvalitu a díky tomu si odvezou 3 body.

Tip experta: 0 26 - 9 - 65 %
Komentář experta:

Na jedné straně Věchnov, který prochází velkou krizí a na podzim má zatím jen jeden bod. A na straně druhé Vír, který sice boduje mnohem více, ale venku ještě nevyhráli. Proto si myslím, že oba týmy si body rozdělí.

Tip experta: 1 96 - 0 - 4 %
Komentář experta:

V tomto zápse tipuji výhru domácích. Polnička má jednu z nejhorších obran co se obdržených gólů týče. Proto by Rožná neměla mít na domácím hřišti s výhrou problémy a měli by potvrdit roli favorita.

Tip experta: 2 35 - 13 - 52 %
Komentář experta:

Po tom co Strážek v létě opustilo pár hráčů základní sestavy už není Strážek tak suveréni jako loni a body ztrácí daleko více. Měřín má na podzim docela dobrou formu a myslím si, že zápas ve Strážku zvládne.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Bohdalec patří k těm pár týmům co venku ještě nevyhráli a myslím si, že zápas v Bohdalově nebude výjímkou. Bohdalov je na svém velkém hřišti silným soupeřem a body nerozdávají jen tak lehce. V tomto zápase si body doma ponechají

Tip experta: 2 4 - 9 - 87 %
Komentář experta:

Ujčov se jeví jako největší favorit na zisk titulu ve 3. třídě a dokazuje to zatím jedinou prohrou. Nebude to mít v Březí jednoduché ale 3 body vybojuje.

Tip experta: 2 48 - 35 - 17 %
Komentář experta:

Zápas kola. V tomto zápse se utká 2. tým tabulky se 3. a tip na vítěze je velice obtížný. Týmy jsou na tom velice podobně a logicky mi z toho vychází remíza. Vnitřní hlas mi ale říká, že vyhrají hosté z Pohledce a proto dávám 2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Bajer 6
2. Ondra Černý 5
3. Oskar Jančík 5
4. Pavel Bureš 5
5. Milan Neugebauer 5
6. Milan Baroš 5
7. Karel Řehoř 4
8. Tomas Brazda 4
9. Zlatan Ibrahimovič 4
10. Ladislav Trdy 4
11. Jan Preisler 4
12. Milan Klíma 4
13. Nikola Smolíková 4
14. Pavel Mitáš 4
15. Pavel Bartoněk 4
16. Big Bond 4
17. Jakub Bělehrad 4
18. Martin Homola 3
19. Miroslav Litochleb 3
20. Venca Likeš 3
21. Ondřej Kroupa 3
22. Miloš Svoboda 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.