Ujal jsem se kabinového DJe, říká Jiří Chlup

Jiří Chlup minulý víkend nasázel další 4 góly, dostal se do týmu týdne a byl už podruhé zvolen. Nachystal jsem si pro něj tedy várku speciálních otázek. Dozvíte se, co v kabině pouští před zápasy, jeho předzápasovou rutinu nebo třeba jak zvládá kritiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hráči kola i v zápase proti Radešínské Svratce, jak bys popsal zápas a svůj výkon?
Díky díky, chtěl bych poděkovat všem mým příznivcům, že je to moje čutání baví a hlasují pro mě. K zápasu bych řekl, že když nám soupeř daroval hned v první minutě gól, tak jsme si mysleli, že to půjde jednoduše, ale opak byl pravdou a snad po celou dobu prvního poločasu jsme se nedostali do hry, až na konci a druhý poločas už byl jinačí písnička. Můj výkon bych popsal tak, že 4 góly do prázdné a jinak hodně máchání rukama a nadávání (smích).
Jaká hudba nebo skladba tě nejvíce motivuje před zápasem?
Na začátku jarní části jsem se ujal kabinového DJe, nevím jestli kabina je za to ráda, nebo ne, ale upřímně mi to je fuk (smích). Nejvíce mě společně s Dostym namotivuje jedinečná Hanička Zagorová a její bangery Proč nejsi větší a Kamarád.
Jak slavíš svoje góly?
Svoje góly nějak zvlášť neslavím akorát klasické poplácání se spoluhráče s tím že mě občas Šimík zvedne a to si připadám jako Bejby z Hříšého tance (smích).
Máš nějakou předzápasovou rutinu, která ti přináší štěstí?
Krásně nachystaný svůj dres i s kopačkami a chrániči, když dojdu do kabiny. A pak klasicky magnésko s ginger shotem z Lidlu, to nemá kam uhnout (paradoxně zrovna v Radešínce jsem si nedal magnesko ani ginger shot, tak nevím jestli to spíš neškodí) (smích).
Měl jsi někdy pochybnosti týkající se tvé fotbalové kariéry? Případně jak jsi je překonal?
Moje fotbalová kariéra skončila potom, co jsem odešel v 15ti z Velkého Meziříčí, teď už fotbal hrají spíše ze setrvačnosti a jen tak, když mám volné víkendy a na zápasy mě vždycky musí překecávat Pavel Ječmínkuj abych vůbec došel.
Co pro tebe znamená týmový duch?
Týmový duch se vždycky vznáší nad masovým hrobem.
Čeká vás zápas proti Borům, odvezete si opět tři body vysokým vítězstvím?
Těžko říct takhle z hlavy uvidíme, jak to bude v neděli vypadat. Víme, že Bory umí hrát kombinační fotbal, takže očekávám vyrovnané utkání.
Ať už ve fotbale nebo v životě, jak zvládáš kritiku?
Když na mě někdo zakřičí, tak se rozbrečím a uteču domů... Ne, dělám si srandu (smích). Mám štěstí, že jsem flegmatik, takže úplně v pohodě, ale pokud uznám, že je to oprávněná kritika, tak si z ní vezmu ponaučení a snažím se z toho ponaučit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.