EXPERT TIP - 16.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 8.4.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Milan Šmíd

Tentokrát jsme vyzpovídali Milana Šmída, důrazného, ale vždy férového útočníka ze Světlé. Jak předpovídá 16. kolo urostlý světelský kapitán?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Pro Dolní Město to bude první zápas jara, znám je a doma hrají vždycky úplně jinak a dobře. Minulý rok v III. třídě smetli Vísku doma 10:2. Takže „doláku“ věřím a doma budou mít první 3 jarní body.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Tady je to pro mě jednoznačné. Šmolovy minulý týden dostaly nasekáno od Brodu (resp. jako skoro každý), proto si myslím, že si budou chtít na domácím prostředí vylepšit skóre a vstup do jara. Lipnice sice minulý týden vyhrála, mají v týmu nové kluky, ale na Šmolovy to aktuálně stačit ještě nebude a Šmolovům nechají všechny 3 body.

Tip experta: 1 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Tohle bude hezký a podle mě dost bojovný zápas. Ale bude to trápení vstřelit gól. Dlouhá Ves bude hrozit standardními situacemi a Věžnice útočit z rychlých brejků. Zápasu by slušela remíza, ale šťastnější nakonec budou domácí o jeden gól.

Tip experta: 0 18 - 27 - 55 %
Komentář experta:

Pro Brod to bude z kraje jara další zápas se soupeři z první trojky. Přibyslav hraje pěkný fotbal, jejich áčko hraje v sobotu, takže v neděli o poločase doplní o šikovné kluky. Hráli jsme s nimi na začátku jara a byl to docela fofr což by brodskému céčku mohlo dělat problémy. Zase Brod je zkušený tým a góly dát umí. Za mě by byla krásná remíza a dobrá pro obě strany.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Jednoznačná výhra pro domácí. Okrouhlice na svém plácku roztáhne hru a bude padat hodně gólů. Keřkov není ve formě, a ani tentokrát nedosáhnou na první výhru v této sezóně.

Tip experta: 2 27 - 9 - 64 %
Komentář experta:

Golčův Jeníkov mám rád, ale my tam jedeme jednoznačně pro 3 body. Přes zimu jsme hodně natrénovali, tým jsme utužili jak na hřišti, tak i v hospodě. Uzdravili se nám i klíčoví hráči, takže se těšíme a vyhrajeme.

Tip experta: 2 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Škoda, že tento zápas neuvidím. Bude to řežba a pro diváky divoký zápas. Zažili jsme tam minule rvačku, červený a další nefotbalové věci. Do toho je to „derby“ ale přeji to klukům z Kožlí. Hněvkovice dostávají hodně gólů a Kožlí má zase druhý nejlepší útok v okrese.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Čapek 6
2. Jiří Jetmar 5
3. Vojtěch Čuřík 4
4. Kamil Brázda 4
5. Filip Venc 4
6. Venca Likeš 4
7. Pavel Rérych 4
8. Jakub Bačkovský 3
9. Luděk Freudenreich 2
10. Lenča Beránková 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.