EXPERT TIP - 19.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 15.4.2018

0

Nadcházející kolo I. B třídy skupiny D opět nabízí velice zajímavé zápasy. Odehraje se tradičně sedm mistrovských utkání, z nichž některá jistě přilákají do ochozů spoustu fanoušků a nabídnou nezapomenutelné zážitky.... Jako experta jsme tentokrát oslovili Radima Krásu z Fulneku.

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




RADIM KRÁSA

Zkušený stopér Fotbalu Fulnek, který svůj tým umí podržet a útočícím protihráčům přes něj jen tak něco neprojde. Není pochyb, že ví o čem je řeč a jeho tipy mají extra váhu…. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Vlčovice v minulém kole v Jeseníku ukázali, že se s nimi musí počítat. Určitě se pokusí odčinit úvodní letošní domácí porážku, kdy doma podlehli Veřovicím. Proti týmu ze Starého Jičína to budou mít nesmírně těžké. Dle mého názoru si tým poskládaný z mnoha zkušených fotbalistů (Bajer, Strnadel, Seidler) odveze všechny tři body

Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Šlágr kola? Asi jo. I když všude slyším, že už je o postupujícím rozhodnuto, tak já si toto nemyslím. Ano máme nějaký náskok, ale… stačí se podívat na Plzeň. Domácí nám určitě budou chtít oplatit jejich prohru, kterou u nás utrpěli na podzim. My do tohoto utkání půjdeme s respektem a pokorou, stejně jako do všech utkání, které jsme doposud odehráli. Veřovice mají dobrou formu od začátku soutěže stejně tak jako my. Já osobně se na utkání moc těším a věřím, že si na hřiště ve Veřovicích najdou v sobotním odpolední cestu i diváci a postarají se o kulisu, která je tomuto utkání hodna. V týdnu jsme shlédli video ze vzájemného utkání z podzimu, takže by nás Veřovice neměli ničím překvapit. Přál bych každému takovou partu jakou máme v kabině my a proto věřím, že si odvezeme všechny tři body my.

Tip experta: 1 45 - 22 - 33 %
Komentář experta:

Fryčovice přes zimu posílili o oba bratry Kadlčákovy. Ve vzájemném utkání, které jsme proti nim hráli v úvodu jara mě příjemně překvapili a porážka 0:4 pro ně byla až moc krutá. Jeseník má zatím ze dvou zápasů jeden bod za domácí remízu proti Vlčovicím. I když za Jeseník hraje můj bývalý spoluhráč Martin Černoch (v době kdy jsme museli důstojně dohrát 2.ligu ve Fulneku to byl právě Martin, který nám svými zkušenostmi na hřišti pomáhal) tak v tomto utkání věřím více domácím.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto utkání půjde o šest bodů. Domácí Odry v zimě posílil Luboš Maléř, nikomu tohoto hráče nemusím představovat. Mě osobně mrzí, že jsme nezareagovali rychleji a tento hráč neskončil u nás ve Fulneku. Pokud je návrat Luboše do mateřských Oder opravdu tak jak jsem slyšel, tak klobouk dolů. Mohl klidně hrát na čele Divize E a pokusit se mužstvo Ústí dotáhnout k historickému postupu do MSFL, ale přednější pro něj bylo postarat se o svého mladšího bratra! To v Pustějově mají po odchodu Filipa Tomáška do Bílovce starost kdo ho nahradí ve střílení důležitých branek. V tomto utkání je mi sympatičtější mužstvo domácích.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Mořkov je na domácím trávníku velice nepříjemný soupeř o čem jsme se přesvědčili i my sami na podzim. Sice jsme vyhráli 1:0, ale byl to asi náš nejtěžší zápas v aktuální sezóně. Je vidět, že sázka na Pavla Kunce jako trenéra padla na úrodnou půdu a když k tomu přičteme „Pospu“ v bráně není co řešit. Ostravice střídá lepší zápasy s horšími a vždy záleží na tom jak si mužstvo pohlídá jejich mozek týmu Péťu Stýskalu a jaký den bude mít v bráně spolehlivě chytající gólman Ostravice Boháč. V tomto utkání věřím více týmu Pavla Kunce.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Nevím proč, ale v tomto utkání mi vychází plichta. Domácí tým s výborně chytajícím Pikulíkem a šéfem obrany „ Slejdem“ , hosté s nepříjemným útočníkem Ollenderem. Nevím, i když bych to přál Kopřivnici, protože jejich vedoucí mužstva pan Polomský (jeho syn Michal kdysi ve Fulneku chytal) je výborný člověk, vždy si po utkání krásně popovídáme, myslím si ale, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Spálovští v minulém kole remizovali na hřišti ambiciózní Ostravice. Tento bod budou chtít určitě potvrdit domácím vítězstvím nad soupeřem, který je asi troufám si říct nejslabší v této soutěži a zaslouženě míří o patro níž. V minulém kole jsme měli možnost proti tomuto týmu nastoupit a na hráčích bylo patrné v jakém rozpoložení se hráči Hukvald nachází. Nemůžu jim upřít snahu a bojovnost, ale fotbalová kvalita tam prostě nebyla. Pokud Spálov tým Hukvald nepodcení bojím se, že Hukvaldští odjedou ze Spálova s pěknou nadílkou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radim Krása 5
2. Jaroslav Hanák 4
3. Venca Likeš 4
4. Luděk Remeš 3
5. Tomáš Frýdl 3
6. vladan zindler 3
7. Lukáš Černoch 3
8. Jiří Jetmar 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.