EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Petr Veselka se nebál a ve většině zápasů III. třídy věří ve vítězství hostů. A to především svých bývalých svěřenců z Češké Bělé, kteří zajíždějí na hřiště nováčka z Nové Vsi. A také samozřejmě béčku jeho současného klubu Pohledu. Ti se utkají s týmem Dolního Města. Jediné dvě jedničky tipuje v utkání Keřkova s Lípou B. A také v Hněvkovicích, kam přijede béčko Havlíčkovy Borové.




Petr Veselka, bývalý trenér České Bělé a současný trenér Pohledu

Trenérská kariéra Petra Veselky začala v roce 2001 v havlíčkobrodské Jiskře, kde po boku dnes již prvoligového trenéra Romana Kučery vedl jako asistent mužstvo starších žáků. Do další sezony však už vstoupil na pozici hlavního trenéra, a to u prvoligových mladších žáků Havlíčkova Brodu.

 

Po prvotních zkušenostech přišel čas povýšit, a tak v sezoně 2003/2004 přišel další postup v jeho kariéře – angažmá ve Vysočině Jihlava, kde jako asistent trenéra Aleše Křečka působil u starších žáků. Potú vedl celek České Bělé, kde si pod svoje křídla vzal mužský tým. Zde vydržel dlouhých šest let a v roce 2012 s ním oslavil i postup do III. třídy.

 

Po vůbec první štaci u mužského týmu se Petr Veselka rozhodl pro návrat k mládeži a vrátil se zpět na stadion Na Losích, tentokráte k diviznímu dorostu, u kterého vydržel pouhou jednu sezonu. Následně totiž vyslyšel supliky pohledských funkcionářů a ujal se celku TJ Sokol Pohled, kde letos započal svou druhou sezonu. 

 

Závěrem jistě nutno dodat, že tomuto šestatřicetiletému zkušenému trenérovi prošli v mládežnických kategoriích Vysočiny Jihlava pod rukama známí jihlavští odchovanci Jan Kopic, Stanislav Tecl a Michal Rabušic. A v roce 2003, kdy působil v roli hlavního trenéra výběru OFS Havlíčkův Brod, pod jeho taktovkou nastupoval i watfordský šutér Matěj Vydra.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.