EXPERT TIP - 6.kolo Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016

Datum kola: 12.6.2016

0

I tabulka o konečné umístění v okresní soutěži míří do posledního kola. Své síly v něm změří Rožmberk a Holubov a v druhém utkání, které se hraje stejně jako to první, v neděli 12.6. v 15 hodin, se utká rezerva Vyššího Brodu se Sokolem Horní Dvořiště. Poslední tři jmenované týmy mají stále šanci na celkovou pátou pozici v celé soutěži. Nejblíž k ní mají ovšem vyšebrodští. Expert tip nám tentokrát natipoval důležitý článek sestavy i realizačního týmu hornodvorských Zdeněk Kemény. Jak on vidí závěrečné kolo si přečtětě po rozkliknutí.




Zdeněk Kemény

Z. Kemény je dlouholetý hráč, a také starosta obce Horní Dvořiště. Ve svém týmu patří k hlavním lídrům a zahraje prakticky na jakékoliv pozici. Poslední dvě utkání nastupoval dokonce mezi třemi tyčemi hornodvorské branky, kde si nevedl vůbec špatně. V každém zápase inkasoval shodně po jedné brance, což na hráče z pole je vynikající statistika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Tam to vidím na remízu, domácím budou sice chybět vykartovaní hráči, ale herně na mě dělají v posledních kolech lepší dojem, než holubovští. Nebýt těch trestů, tak si myslím, že by domácí vyhráli.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady je to ošidné tipovat. Je to odvislé od sestavy domácích. Nám bohužel bude chybět útočné duo Plosz J. a Pícha, takže moc šancí na vstřelení branky mít asi nebudeme, takže dávám spíše jedničku, ale třeba překvapíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku