EXPERT TIP - 26.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016


Zpět na experttip

Daniel Kot (redaktor fotbalunas.cz)

Stejně, jako v minulém ročníku i tentokráte jsem si dovolil udělit si tu výsadu stát se posledním expertem této sezóny. A rozloučit se tak s končícím ročníkem. Po celou sezónu jsem všechny týmy soutěže bedlivě sledoval, všem jsme fandil a přál jen to nejlepší a do všech jsem alespoň z části pronikl, a tak věřím, že vaší důvěru při svých tipech nezklamu. Nebudu už zbytečně déle hovořit, pojďme rovnou věci. Ještě předtím ale k nejzajímavějším zápasům kola. Já osobně bych rozhodně navštívil zápas Trpíst a Kladrub, který bude hodně otevřený a šancí v něm bude mnoho. Dále bych pak určitě pro atraktivní fotbal zajel do Lázní, nebo do Plané.

Omlouvám se za opožděné zveřejnění článku, ten už byl jednou napsaný, ale pro nové vymoženosti našich stránek jsem jej nešikovně smazal, děkuji za pochopení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Další těžký zápas. Za normálních okolností letošní sezóny bych nejspíše sázel na Záchlumí, i když jsou hosté rozhodně fotbalovějším týmem. Hodně mě ale láme poslední utkání Sedliště, v němž se dokázal tým konečně sejít v dobré sestavě a ukázal své možnosti. Přesto ale vsadím na Motor, který přitvrdí a Sedliště tím hodně rozhodí. - 3:1

Lukáš Honzík 1

Mara dred 2

David Brunner 1

Petr Fojtíček 2

sláva ovsjannikov 2

David Kolářský 0

Komentář:

Sedliště ani Záchlumí nemají nějak zvlášť oslnivou formu, takže počítám spíše s dělbou bodů. Penalty zvládne Sedliště.

Zpět na experttip