EXPERT TIP - 26.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016


Zpět na experttip

Daniel Kot (redaktor fotbalunas.cz)

Stejně, jako v minulém ročníku i tentokráte jsem si dovolil udělit si tu výsadu stát se posledním expertem této sezóny. A rozloučit se tak s končícím ročníkem. Po celou sezónu jsem všechny týmy soutěže bedlivě sledoval, všem jsme fandil a přál jen to nejlepší a do všech jsem alespoň z části pronikl, a tak věřím, že vaší důvěru při svých tipech nezklamu. Nebudu už zbytečně déle hovořit, pojďme rovnou věci. Ještě předtím ale k nejzajímavějším zápasům kola. Já osobně bych rozhodně navštívil zápas Trpíst a Kladrub, který bude hodně otevřený a šancí v něm bude mnoho. Dále bych pak určitě pro atraktivní fotbal zajel do Lázní, nebo do Plané.

Omlouvám se za opožděné zveřejnění článku, ten už byl jednou napsaný, ale pro nové vymoženosti našich stránek jsem jej nešikovně smazal, děkuji za pochopení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 1

Komentář:

Damnovu sezóny pořádně nevyšla. Tak kvalitní tým asi tak nízko nikdo nečekal, přesto ale není nikdy radno Sokola podcenit. Planá je v utkání sice jasným favoritem, ale stát se může cokoli. Vzpomínám si, že jsme v loňské sezóně o soutěž níže v posledním kole podobně sázel na již jistého mistra z Lomu proti velmi oslabenému out-siderovi, ale favorit nakonec nečekaně padl 0:3. Proto bych Damnov rozhodně neházel do žita. Přesto si na něj ale netroufnu vsadit. Myslím, že Planá ho nepodcení a poslední zápas sezóny si bude chtít užít a především otevřenou hrou v něm pobavit diváky. Svou šňůru si přetrhnout nenechá. - 5:1

Lukáš Honzík 1

Mara dred 1

David Brunner 1

Petr Fojtíček 1

sláva ovsjannikov 1

David Kolářský 1

Komentář:

Planá má prostě fazonu jako hrom. Damnov nebude mít šanci.

Zpět na experttip