EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2020-2021

Datum kola: 16.8.2020

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Martin Homola

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 35 - 5 - 60 %
Komentář experta:

Měřínské béčko mělo i loni pomalejší start, takže byť věřím, že na konci sezóny budou oba týmy v horní pětce, v tomto zápase body na straně domácích nečekám a hádám, že Rožná povede tabulku i po dvou kolech.

Tip experta: 0 30 - 30 - 40 %
Komentář experta:

Pro mě upřímně vcelku netipovatelný zápas, Hamry byly vždycky nevyzpytatelné, Polnička loni nic extra nepředváděla, ale bodovala, takže zkouším remízu…

Tip experta: 0 68 - 14 - 18 %
Komentář experta:

Ujčov je pro mě již od loňského roku nepochopitelný případ, místo, aby šel jasně za postupem, se plácal na konci tabulky. Když jsem čekal, že během koronadoby se tohoto prokletí zbavili, prohráli minulý týden zas. Pokud zahrajeme tak, jak v Rožné, ale budeme efektivnější, na bod by to stačit mohlo. Ale jasně, můžeme taky prohrát o tři čtyři góly.

Tip experta: 1 70 - 10 - 20 %
Komentář experta:

Rudolec je na poměry III. třídy nadstandardní tým, pokud má ve svém středu I nadále borce, kteří hrávali výrazně vyšší soutěže v čele s Vomelou, neměl by doma ztratit.

Tip experta: 1 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Březí se za poslední roky vyprofilovalo mezi to fotbalově nejlepší, co tato soutěž nabízí, což pochopitelně znamenalo mj. zájem o některé borce z vyšších soutěží. Vím, že Jakeš je pryč, ale netuším, jestli došlo i k dalším změnám. Byť první zápas nezvládlo, doma by Březí bodovat mělo, podle mě za tři body.

Tip experta: 2 32 - 14 - 54 %
Komentář experta:

Další z hodně těžkých zápasů “žďárských céček” – u Počítek, konec konců jak vesměs u všech béček, hodně závisí, s čím přijedou a jestli se zápas kryje s áčkem. Kdybych si to dohledal, byl by tip kvalitnější, zkusím na první dobrou dvojku.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Pohledec je podobný případ jak Ujčov. Chápu, že jim loni dvakrát nepomohla dlouhodobá absence Hájka, nicméně I tak těžko hledat logiku v tom, že byli zralí na sestup. Jistě nechtěji loňskou hrůzu opakovat a tím pádem by rezervu Radostína rozhodně měli porazit, ne-li přejet.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Matuska 5
2. Venca Likeš 5
3. Jakub Stupka 4
4. Vaclav Nejezchleb 4
5. Marek Vařílek 3
6. Petr Pinkava 3
7. Tomáš Pátek 3
8. Tomas Brazda 3
9. Ondra Černý 3
10. Jakub Hořínek 3
11. Nikola Smolíková 3
12. Ondřej Kroupa 2
13. Radim Synek 2
14. Marek Žejšek 2
15. Miroslav Litochleb 1
16. Martin Homola 1
17. Big Bond 1
18. Martin Kaňka 1
19. František Smolík 1
20. Petr Bajer 0
21. Tomas Novotny 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.