Náš cíl je jednoduchý. Nesestoupit a být v tabulce nad Křovím, říká Jiří Chlup

Vaším hráčem kola se stal Jiří Chlup z Březí-Březského, my ho vyzpovídali, mimo sezónní cíl nám přiblížil i tréninky s týmem, svůj nejoblíbější klub, koníček, i svůj další sport. Čtěte teď!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hráči kola i v zápase proti Křoví a samozřejmě i hattricku, jak bys popsal zápas a svůj výkon?
Děkuji, předem bych chtěl poděkovat všem kolíkům z našeho týmu za hlasy a pulánek určitě donesu jak za hráče tak i za ten trik se špičatým kloboukem (smích). Zápas byl podle mého názoru herně vyrovnaný s tím že hosté se moc do brankových situací nedostávali díky naší obraně a když prošli tak ztroskotali na výborně chytajícím Štěpánovi, který nás podržel. Na druhé straně, když jsem viděl, že jsem v útoku já s Davidem a na středu nás v ofenzivě podporuje Dosty, tak první poločas nemohl dopadnout jinak než naším vedením. Svůj výkon bych ohodnotil tak nějak normálně jako každý jiný zápas. Pupek do osobních soubojů je obrovskou byl obrovskou výhodou proti křovské obraně která s ním a samozřejmě s mými ladnými nožkami měla velké problémy (smích).
Začátek jarní části nebyl nejsilnější kvůli těžkému losu, podle tabulky vás nyní čekají už jen slabší soupeři, kde očekáváte případné ztráty?
Tak neřekl bych, že jsme nějak herně ztráceli jak na Jimramov tak i na Hamry. Byly to vyrovnané zápasy, kde rozhodl jeden gól. Na podzim jsme měli v těchto zápasech štěstí my, teď na jaře ho měli oni. Jinak ztráty hrozí od každého z týmů, za mě je celá tahle soutěž vyrovnaná a není zde vyloženě slabý tým kam by se jelo na 100% pro 3 body.
Co děláš mimo fotbal?
Mimo fotbal hraji závodně dodgeball (americká vybíjená) tady v Česku za D-Storm Brno, i když teď na sezónu jsem si odskočil kvůli práci do Pražského celku DC Alpaky Praha.
Jaké máš koníčky?
Nevím jestli bych to nazval koníčkem, ale strašně mě baví tancování na hodech ve Velké Bíteši, sice v kabině za to schytávám kritiku, protože hodová neděle zatím vždycky vyšla na podzim na domácí derby proti Křoví (smích).
Jakému klubu fandíš? Případně jsi slávista nebo sparťan?
Už od mládí fandím Arsenalu ke kterému mi zlákal srdce mladičký španěl Fabregas a pak Realu Madrid, který jsem si oblíbil díky stoperské dvojici Pepe Ramos (ať si říká kdo chce co chce, tak mě ty jejich blikance bavili jak svině).
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Jak už jsem v předchozí otázce zmiňoval tak Cesc Fabregas.
Čeká vás zápas proti Ujčovu, ten má na jaře výbornou formu, jaký zápas očekáváte?
Věřím tomu že to bude dost bojovný zápas a každá chyba muže rozhodnout. Bohužel v tom nejspíš ale naše chlapce nechám, protože jsem se ještě nerozhodl jestli nepojedu do Vídně na rakouskou ligu s D-stormem.
Jaký je váš nynější cíl v druhé části sezóny, udržet si třetí místo?
Náš cíl je jednoduchý. Nesestoupit a být v tabulce nad Křovím, kdyby se povedlo udržet třetí místo nebo dokonce i třeba nějaké vyšší, tak bychom byly rádi, ale pomale celá jarní část je ještě před námi tak uvidíme jak to nakonec dopadne (smích).
Jak často s týmem trénujete?
Tréninky se oproti loňské sezóně konečně zavedli a to díky práci Pavla Jelínka a Tondy Crhy kteří si vzali na starost přípravku a díky tomu tak hned po nich máme tréninky i my. Každopádně já na tréninky nechodím protože se většinou vracím v pátek z montáže a není na to chuť ani čas, i když nabrat fyzičku bych potřeboval jako sůl

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.