EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 11.9.2016

0

Expertem 6. kola IV. třídy sk. A je Ondřej Forchtsam ze Sněžného.




Ondřej Forchtsam

Ondřej Forchtsam začínal s fotbalem ve starší přípravce Poličky. Z Poličky odešel  po šesti letech, tedy v mladším dorostu, kdy poprvé začal hostovat ve Sněžném. Zde zastává ještě funkci jakéhosi manažera, funkcionáře. Maturoval na průmyslové škole ve Žďáře nad Sázavou a momentálně studuje Vyšší odbornou školu ve Žďáře nad Sázavou. Fotbal je u něho sportem číslo jedna, oblíbenými kluby jsou Jihlava, londýnský Arsenal a Liverpool.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 55 - 36 - 9 %
Komentář experta:

Zde věřím více domácím, kteří si v minulém kole poradili s nováčkem z Doubravníku, mimochodem také na svém hřišti, takže určitě rádi naváží na toto vítězství dalším. Rovečné se dle mého nenachází v optimální formě, zřejmě se ještě neaklimatizovali na novou soutěž, stejně jako ostatní sestoupivší týmy.

Tip experta: 1 55 - 27 - 18 %
Komentář experta:

V zápase dvou nejhorších celků tabulky věřím, že se nám podaří v domácím prostředí uspět. Rozhodně nás k úspěchu nečeká jednoduchá cesta, protože soupeř nám to zadarmo nedá. Ale myslím, že už tu naší smůlu v koncovce nyní prolomíme.

Tip experta: 2 18 - 27 - 55 %
Komentář experta:

Rezerva mužstva hrajícího okresní přebor si znovu vyzkouší hru na mnohokrát menším hřišti, než jakým disponuje. A troufnu si tvrdit, že jim to tentokrát sedne a z Vlachovic si odvezou všechny tři body. Zároveň však bude prolomeno jejich dosavadní čisté konto v celém průběhu ročníku.

Tip experta: 0 9 - 18 - 73 %
Komentář experta:

Nováček je příjemným překvapením, je vidět, že zde mají chlapi obrovskou chuť do fotbalu po těch letech. Loseničtí se po úvodní prohře zvedli v kole minulém a porazili Vlachovice, což jim jistě dodalo zpět ztracené sebevědomí. Očekávám gólové hody, nakonec však bez vítěze. Pro mě je tenhle duel šlágrem kola.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Brazda 3
2. Tomáš Jun 2
3. Barbora Štikarová 2
4. Milan Klíma 2
5. Roman Velín 2
6. Jan Mraz 2
7. Jakub Stupka 1
8. Jakub Necas 1
9. Lukáš Broža 1
10. Karel Řehoř 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.