Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B doma rozdrtila Rovečné


Branky


0

Béčko Bobrové na domácím hřišti nezaváhalo a pěti brankami vyprovodili fotbalisty Rovečného. Hrající trenér Miloš Srnský si připsal dvě branky, o další zásahy do branky hostů se postarali střídající hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér Miloš Srnský dostal domácí do vedení

Od úvodu utkání si domácí fotbalisté vytvořili územní převahu, ale ze svých šancí se nedokázali prosadit. Vše změnila až 38. minuta, kdy hostující stoper zahrával hlavou malou domů, kterou vyčíhal Miloš Srnský a lobem přes brankáře poslal domácí do vedení - 1:0. Rovečné vsadilo pouze na nakopávané balóny a během první půle si žádnou výraznější příležitost vytvořit nedokázalo.

Bobrová B dalšími čtyřmi brankami deklasovala soupeře

Druhý poločas začal opět náporem domácích. V 60. minutě získali domácí výhodu přímého kopu těsně za hranící velkého vápna. Domácí hráč nastřelil zeď, míč se poté odrazil k volnému Srnskému, který střelou placírkou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za brankářem Petrem podruhé - 2:0. V 68. minutě po skrumáži ve vápně si vyskočil na vysoký míč Rostislav Kratochvíl a hlavičkou přehodil brankáře - 3:0. Ihned z následující akce po pravé straně vyrazil hostující brankář míč pouze k volnému Chrástovi a ten se nemýlil - 4:0. V 87. minutě si pro domácí fanoušky připravil lahůdku Ladislav Zadina, který převzal míč na polovině hřiště, dokázal si poradit se třemi obránci Rovečného, obešel i brankáře a zakončil do prázdné branky - 5:0. V závěru utkání si mohli připsat hosté alespoň čestnou branku, ale proti byl domácí gólman Tomáš Flek, který tygřím skokem zachránil čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský - hrající trenér: Zasloužené vítězství domácích, kteří měli po celý zápas převahu. Rovečné nekladlo větší odpor a první výraznější příležitost si vypracovali až za rozhodnutého stavu.

TJ Sokol Rovečné
Martin Ondráček: Z naší strany šlo o velmi nepovedený zápas. Ke všem gólům jsme domácím výrazně pomohli. Druhá půle byla z naší strany příšerná.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
T. Flek [-] - T. Červinka [-] (63. A. Chrást [-] ) , M. Kratochvíl [-] , M. Srnský [-] (70. L. Zadina [-] ) , M. Straka [-] (80. J. Svoboda [-] ) , J. Koutecký [-] , I. Roháček [-] (61. R. Kratochvíl [-] ) , K. Flídr [-] , O. Hlushchenko [-] (84. V. Smažil [-] ) , J. Trnka [-] , R. Smutka [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Dlouhý [-] , M. Ondráček [-] , P. Žila [-] , J. Fousek [-] , L. Mikulčický [-] , K. Jančík [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

ŽK: 59. M. Srnský , 60. J. Koutecký , 75. K. Flídr , 88. V. Smažil - 22. M. Bartoň .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - HRBEK Tomáš (N), ROHÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.