EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023

Datum kola: 14.8.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Borovský

Dnešním expertem se stal Pavel Borovský z Jimramova, který spojil s tímto týmem většinu své hráčské a trenérské kariéry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Nováček soutěže překvapil ve Věchnově a bude určitě chtít potvrdit dobrý start do soutěže. Transformátor doma vybouchnul s Benfikou olé. Možná se na tom mohl podepsat i prázdninový termín, ale podle sestavy to na mnoho absencí nevypadalo. I když hosté budou chtít napravit nepovedený vstup odjedou s prázdnou

Tip experta: 0 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Domácí se budou chtít vyhnout bojům o záchranu a získávat body hlavně doma. Začali dobře, když dovezli cenný bodík z Pohledce. Březí začíná dvakrát venku a protože neuspěli v Radostíně budou si chtít spravit chuť hned v dalším zápase. Mančaft mají kvalitní a bod z Křižanova odvezou.

Tip experta: 1 79 - 14 - 7 %
Komentář experta:

Benfika olé začala vysokou výhrou u transformátoru v Počítkách, navíc doma body moc nerozdává. Druhý nováček z Rudolce je pro mě úplná neznámá, ale 3:0 s Křovím naznačuje, že budou dobří. Na body v Měříně to stačit však nebude a rozhodne o tom Syky.

Tip experta: 0 33 - 40 - 27 %
Komentář experta:

Pohledci jaro moc nevyšlo a ani podzimní start asi nebyl podle jejich představ, ale jsou zkušenej mančaft a dostanou se do toho. Věchnovu jaro vyšlo, ale jinak zbytek věty jako u Pohledce). Takže Šolc 2 kusy, Onek 2 kusy, Soudy pošle pentli dva metry nad, 2:2 a zdarec( smích ).

Tip experta: 2 47 - 13 - 40 %
Komentář experta:

Kladiva drtivě udeřila v Losenici, 6 kusů venku to už je slušnej počin. Omlouvám se jim, ale Oskar by mě pověsil za koule do průvanu, kdybych dal něco jinýho než dvojku. Ale nadřete se hošánci. No aspoň vám bude u Zubra o to víc chutnat (smích).

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Oskar boys z nás radši omarodili a tak nám začne podzim až teď. Chceme navázat na jarní výkony a příchod Zbyťáka nás může posunout zase o level výš. Musím kluky pochválit za přístup k tréninkům, který bývá o prázdninách většinou na hovno, ale tentokrát se chodilo poctivě. Připraveni jsme dobře, ale pravda leží na hřišti....Radostínská benfika u nás na jaře dostala sedm kulí, ale nic podobnýho neočekávám. Jiný tip než jedna však doporučit nemůžu (smích).

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Křoví tak trošku kopíruje nás z poslední sezóny v přeboru a stejně jako my se hned v prvním kole přesvědčili, že i v trojce se fotbal hrát umí. Losenice začala domácím debaklem a mám obavu, že na nich ještě bude trochu znát. Čekám vyrovnaný zápas, který o jeden gól vyhrají domácí, rozhodne Bártů (smích).

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radim Synek 5
2. Petr Pecina 4
3. Martin Ptáček 3
4. Tomas Brazda 3
5. Tomáš Novotný 3
6. Ondřej Kroupa 3
7. Miroslav Litochleb 3
8. Tomáš Pátek 3
9. Petr Kobza 2
10. Petr Večeřa 2
11. Martin Homola 2
12. Petr Bajer 1
13. Jakub Sedlák 1
14. Ondra Černý 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.