EXPERT TIP - 3.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 21.8.2022

0

Fotbalový ročník 2022/23 byl odstartován a sezóna se rozeběhla. O víkendu máme na programu druhé hrací kolo, ve kterém se opět můžeme těšit na zajímavé duely. V sobotu bude lákadlem další prajzské derby mezi Kravařemi a Štěpánkovicemi, který opět slibuje kromě dobrého fotbalu i početnou diváckou kulisu. Zároveň kdo má rodiny, může do Kravař zavítat i za kulturou, právě zde probíhá místní posvícení "Odpust" se spoustou kolotočů a dobré zábavy. Vysokou kvalitu fotbalu lze očekávat od zápasu Staré Bělé s Ludgeřovicemi. Nedělní zápasy budou patřit především nováčkům.

 




Dušan Harazim

A jaké jsou předzápasové vyhlídky Experta kola? Našim tipérem bude pro toto kolo Dušan Harazim, současný kouč týmu TJ Sokol Štěpánkovice. Je-li potřeba, dokáže svému týmu pomoci i na hřišti, příležitostně obuje kopačky a jde ukázat, že to s balónem stále umí. Dušan Harazim vede lavičku štěpánkovického týmu již druhou sezónu po sobě. V té loňské si odbyl premiéru jako kouč. A byť začátky nebyly moc jednoduché, mohl se nakonec po minulé sezóně radovat, neboť dokázal svůj tým v soutěži udržet. Jako hráč je spojen především s mateřským klubem ze Štěpánkovic, ale z minulosti má i angažmá v Opavě či Dolním Benešově, kde zakusil i vyšší a kvalitnější soutěže. Zde jsou jeho tipy víkendových zápasů:

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 76 - 12 - 12 %
Komentář experta:

Stará Bělá se u nás prezentovala velmi dobrým výkonem, mají samé mladé hráče, stejně jako loni budou hrát nahoře. Více se přikláním na stranu domácích.

Tip experta: 2 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Omlouvám se pisateli Jirkovi Lusarovi, ale nemůžu tipovat jinak než v naší výhru. Věřím, že navážeme na druhý poločas se Starou Bělou a Kravařím malinko zkazíme odpustové slavnosti.

Tip experta: 0 53 - 18 - 29 %
Komentář experta:

Oběma lavičkám velí mí velmi dobří kamarádi. Na straně domácích Vilda Axmann, hosty z Darkoviček pro změnu Marcel Melecký. Obou si velmi vážím. Vím, že mají svým týmům co předat. A i proto dám zde remízu.

Tip experta: 0 18 - 29 - 53 %
Komentář experta:

Mužstvo Jistebníku vůbec neznám a Hradec letos ještě nenastoupil, takže může být trochu nerozehraný. Proto zkusím dát remízu.

Tip experta: 1 50 - 39 - 11 %
Komentář experta:

Mokré Lazce budou opět sbírat body především v domácím prostředí, kde jsou velmi kvalitní. Za mě tipuji výhru domácích.

Tip experta: 0 28 - 33 - 39 %
Komentář experta:

Albrechtice v prvním kole trošku překvapivě prohrály, za to Krásné Pole překvapilo proti Kozmicím, mají údajně velice dobrý tým. Já však myslím, že souboj nováčků dopadne nerozhodně.

Tip experta: 1 61 - 0 - 39 %
Komentář experta:

Tým Kozlovic je také nováčkem, tudíž o něm nemám moc informací. Za to Kozmice jsem loni viděl hrát a musím uznat, že hráli velmi dobře. Myslím že doma prokáží svou kvalitu a vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kryštof Surovec 4
2. Jiří Klik 4
3. Vojtěch Tomíček 4
4. Karel Klos 4
5. Dave Zbora 4
6. David Bochňák 4
7. Marek Kulaviak 3
8. Tony Tony 3
9. David Ožvolda 3
10. Miroslav Šupák 3
11. Jan Prudký 3
12. Radka Slezáková 2
13. Miroslav Michalík 2
14. Milan Petrík 2
15. Radek Hruška 2
16. Tom * 1
17. Jakub Vašenda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.