EXPERT TIP - 11.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 15.10.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Havel

V pořadí již 11. kolo I.B třídy skupiny B tipuje trenér Českého Meziříčí Patrik Havel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V tomto utkání v každém ročníku padá spousta branek. Oba týmy dokáží letos branky dostat ale také je nastřílet. Vyhrají však domácí, kteří si tím mohou udobřit své fanoušky.

Tip experta: 0 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Malšovice hrají dobrý fotbal který jim však zatím moc bodů nepřinesl. Lípa má podobné výsledky, ale má o 3 body více než domácí. Tento zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 73 - 16 - 11 %
Komentář experta:

V Meziměstí to není pro nikoho lehké utkání. Domácí mají dobře organizovanou obranu a umí využít brejkových situací. Zdelov, který měl dobrý start do sezony a v minulém kole dokázal porazit Malšovu Lhotu v tomto zápase odejde bez bodů.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Předměřice podávají dobré výkony a dokáží znepříjemnit hru každému soupeři, ale přesto se v letošní sezóně trápí. Malšova Lhota má velmi zkušený kádr a prozatímního druhého nejlepšího střelce této sezóny Vítka Vejra, který jistě v tomto zápase napraví zaváhání z minulého týdne a vystřílí domácímu celku vítězství.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Hronov má velmi důrazný a nepříjemný tým, který umí dobře přecházet do ofenzivy. Na Javornici s Adamem Krejčím, který dokáže motat hlavu a vstřelit gól i dobře organizovaným obranám to na body stačit nebude.

Tip experta: 1 72 - 6 - 22 %
Komentář experta:

Slavia je tým, který si jde za svým předsezónním cílem, což je postup do I.A třídy. Díky svým skvělým výkonům je zaslouženě na prvním místě a přestože proti nim v tomto kole stojí Černilov, který se prezentuje také dobrým fotbalem tak tipuji, že domácí zápas zvládnou a vyhrají o dvě branky.

Tip experta: 0 21 - 32 - 47 %
Komentář experta:

Tyto dva týmy disponují dobře hrající obranou, ale mají ve svém kádru i hráče kteří umí dávat góly. To oba celky dokazují v každém kole, ale přesto bych řekl že to bude zápas o pár gólech a toto utkání skončí remízou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Novotný 5
2. Adam Smola 4
3. Jan Havlena 4
4. Adam Krejčí 3
5. Kryštof Holeček 3
6. Martin Šmied 3
7. Venca Likeš 3
8. Tomáš Dušek 3
9. Patrik Havel 2
10. Lukáš Zrůst 2
11. Zbyněk Šíbr 2
12. Ondřej Gruncl 2
13. Josef Paulovič 2
14. Daniel Bouška 2
15. Michal Kekelák 2
16. Miroslav Novotný 1
17. Jan Novák 1
18. Boris Markarjanc 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.