EXPERT TIP - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 18.9.2016

0

Soutěž už se rozjela a netrpělivě vyhlížíme další kolo. Čeká nás určitě spousta vyrovnaných a pohledných utkání. Tipování sem se tentokrát zhostil sám.




Miroslav Daněk

redaktor fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 40 - 40 - 20 %
Komentář experta:

Blovice konečně zabraly a začaly bodovat. Letiny po dvou kolech také braly body. Oba týmy budou chtít body i tentokrát a tak se rozejdou smírně.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Poříčí se vcelku daří a sbírá body. To Dnešice mají pouze dva a příliš se jim nedaří. Tady ale trochu zariskuji a tipnu si výhru silového fotbalu Dnešic.

Tip experta: 0 0 - 20 - 80 %
Komentář experta:

Vstiš šlape a má i dostatek štěstí takže si drží neporazitelnost. To Merklín má nevyrovnané výkonu. Dokáže s každým vyhrát ale i prohrát. Nicméně si myslím, že Merklín odebere Vstiši první body a zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lužan jsou na čele a bod ztratily jen v těžkém zápase s Dvorcem. To Losiná má na svém kontě pouze tři body a další tentokrát nepřidá.

Tip experta: 1 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Chlum minulé kolo poprvé vyhrál a už není poslední. Chlumčany mají pouze bod ale prohrávají pouze těsně. Tady rozhodne domácí prostředí a Chlum naváže na minulé kolo.

Tip experta: 1 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

Oba týmy jsou zatím ve středu tabulky a vcelku pravidelně bodují. V tomto zápase bude také rozhodovat domácí prostředí a v těsném zápase vyhraje domácí Ptenín.

Tip experta: 0 20 - 60 - 20 %
Komentář experta:

Tento zápas by se dal označit jako šlágr kola. Dolní Lukavice prohrála jen jednou, navíc nedostává moc branek. Dvorec na tom také není špatně. Bude to hodně vyrovnaný zápas, který může vyhrát jakýkoli tým. Tipnu si remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Pavel Brožovský 3
2. Ondřej Pelikán 3
3. Josef Sedláček 2
4. Roman Hnojský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.