EXPERT TIP - 15.kolo Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 25.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Pro následující kolo jsme oslovili kapitána a srdcaře Libchav Petra Pavláka.




Petr Pavlák

Ačkoliv mi tipování jde stejně jako bránění, uvidíme jak to celé dopadne. Již se těším až první jarní kolo vypukne a myslím, že o překvapivé výsledky nouze nebude. Nás (Libchavy) nečeká nic jednoduchého. Boj o záchranu v I.B třídě jsme dlouhé roky neřešili, ale po velkém předsezónním třesku moc růžových vyhlídek nebylo. To, že jsme přímo na chvostu je však velká ostuda pro libchavský fotbal a je nejvyšší čas to odčinit. Bude to výzva, ale já na náhody a zázraky věřím. Když ne, tak na kraj nemáme a budeme příští sezonu objíždět okolní vesnice, už asi beze mě. Je to sport a přestat se má buď v nejlepším nebo nejhorším.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Březovští mívají většinou dobré vstupy do sezóny a na domácím hřišti si výhru vzít nenechají a vyhrají 3:1.

Tip experta: 2 60 - 20 - 20 %
Komentář experta:

V podzimním klání jsme uválčili remízu 0:0. Po zimní pauze jsme potrénovali a tým vhodně doplnili. Vše si ještě "sedá" a stále se nám plně neuzdravili některé opory. Přesto věřím, že nás tíha situace vyhecuje k velké bojovnosti a na těžkém bojišti předvedeme zodpovědný výkon a "haluzově" domácí přestřílíme. Nemohu dát nic jiného než naši výhru 6:5.

Tip experta: 0 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Zde očekávám zajímavý zápas plný tvrdých osobních soubojů. Tito rivalové si nic nedarují a bude to boj až do konce. Janov je posilněn, takže si myslím, že podzimního vicemistra zaskočí a zápas buď o gól vyhrají nebo skončí remízou 1:1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde si půjde Žamberk tvrdě za svým cílem, což je návrat do A. třídy, takže s přehledem zvítězí 3:0.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Dobříkov bude pro každého soupeře nepříjemným souputníkem a u nich se bude vyhrávat stěží. Zde věřím v jasnou výhru domácích 3:1.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Zde očekávám asi největší překvapení tohoto kola. Myslím, že na hřišti v Jehnědí padne hodně branek a možná bude překvapení v podobě výhry domácích 4:3.

Tip experta: 0 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Zde se jedná o naše tabulkové konkurenty a optimální z našeho pohledu by byla remíza, kterou bych viděl na 2:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 4
2. Jiří Klik 3
3. Josef Paulovič 3
4. Miroslav Novotný 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.