0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 14:30

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zklamání na začátek jarní části sezony


Branky


5

V úvodním zápase jarní části sezony se domácímu Dobříkovu nevedlo téměř nic a hostujicí Lanškroun B tuto situaci nálležitě využil a odvezl si domů plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se vymstilo neproměnění velmi dobrých šancí

Začátek prvního poločasu patřil domácímu Dobříkovu, ale dvě nadějné šance se jim nepovedlo proměnit. Následně přišel trest v podobě branky hostujícího Lanškrouna B, když ve 26. minutě po pěkné kombinační akci na jeden dotek po ose Marek, Ďuriš zakončoval ve vápně Zelinka. Ve 35. minutě po chybě obrany šel sám na domácí branku Šebrle, ale byl faulován stoperem Horáčkem a obdržel žlutou kartu. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1

V druhém poločase převzal otěže hostujicí tým

Hned na začátku druhého poločasu přišla chyba domácí obrany a brankáře, když v 54. minutě domácí brankář Novotný obdržel po zmaření jasné brankové příležitosti červenou kartu. Poté domácí zjednodušili hru, začali riskovat a hodně se tlačili do vápna. Lanškrounu se podařil úspěšný brejk, který ukázkově zakončil po přihrávce Ďuriše přehozením náhradního brankáře v tváří tvář Zelinka. Další brejkové situace se Lanškrounu nedařilo dobře vyřešit, takže přišel trest a domácí si vynutili po chybách soupeře ve vápně 2 penalty v 72. a 77. minutě, ale ani jednu se jim nepodařilo proměnit. Jednu trefili do tyče a druhou chytil hostující brankář Fikejs po střele ala Panenka. Závěr utkání se dohrával už z povinnosti a hostům se ještě podařilo definitivně zpečetit výhru třetím gólem, kdy si domácí brankář srazil centr Ďuriše do vlastní brány. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříkov
Pavel Mansfeld, trenér: Na začátku zápasu jsme neproměnili dvě velké a šance a hlavně jsme nedali dvě penalty a to zápas rozhodlo. Byl to pro nás prostě zápas "blbec".

FO Lanškroun B
Radim Šišán, vedoucí: Šli jsme do utkání s omlazenou sestavou, neměli jsme co ztratit a na půdě kvalitního soupeře jsme se chtěli pokusit dovést nějaké body, což se s kusem štěstí povedlo, ale jak se říká - štěstí přeje připraveným. Celkově jsme hráli dobře, takže jsme si body zasloužili. Jsme rádi za další posun směrem ke středu tabulky a chválíme celý tým za bojovný výkon. Hrajeme nyní dvakrát za sebou doma, tak budeme chtít body potvrdit z venku.



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
Š. Novotný [-] - M. Novotný [-] (80. L. Rychtařík [-] ) , T. Sedlák [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Svoboda [-] , J. Vaněk [-] , L. Houžvička [-] , M. Vojtíšek [-] , A. Karela [-] , J. Horáček [-] , T. Konvalina [-] (55. J. Rychtařík [-] )

FO Lanškroun B
F. Fikejs [-] - M. Skalický [-] , M. Marek [-] (68. P. Petruň [-] ) , R. Šebrle [-] , T. Černušák [-] (65. V. Janda [-] ) , L. Zelinka [-] (75. D. Richtr [-] ) , O. Macháček [-] , T. Ďuriš [-] , T. Bureš [-] , B. Urban [-] , M. Šabata [-]

ŽK: 35. J. Horáček , 89. J. Svoboda - 78. M. Skalický . ČK: 54. Š. Novotný .
Hráči zápasu: T. Bureš , T. Ďuriš , F. Fikejs .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - HÁJEK Michal, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Šourek

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: výhra domácích

Dobříkov bude pro každého soupeře nepříjemným souputníkem a u nich se bude vyhrávat stěží. Zde věřím v jasnou výhru domácích 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích