EXPERT TIP - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023

Datum kola: 26.3.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Následující kolo se nám pokusil natipovat hráč 14. kola Jiří Švamberg. Jak se mu bude v tipování dařit?




Jiří Švamberg

Jiří Švamberg je brankář působící v Kožlanech. V zimě se vrátil do Kožlan, kde fotbalově vyrůstal. Toto byl jeho první zápas a hned vyhrál hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Mladotice ukazují, že mají velmi silný tým, umí hrát rychlý, kombinační a koukatelný fotbal. V sobotu bude hodně záležet na terénu, ale věřím, že to hosté zvládnou.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zápas Kožlan s Kamenným újezdem jsem bohužel neviděl, ale s Manětínem ano a myslím si, že hosté zvítězí.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Souboj druhého týmu se třetím. Tlučná měla silný začátek sezóny, Nečtiny hlavně závěr podzimní části. Bude to těsný zápas, ale hosté z Tlučné vstřelí o jeden gól víc a zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Úlice jsou, co se výsledků týče, jasný favorit na postup. Střílí hodně gólů, i když podle zápasu s námi bych to vůbec neřekl. Bezvěrov je naopak strašně nevyzpytatelný soupeř, u kterého bude hodně záležet, jestli udrží nervy na uzdě. Přesto si ale myslím, že Úlice dokáží odvést všechny 3 body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

U těchto dvou týmů asi bude záležet, jak se jim zápas bude krýt s jejich A-týmy. Domácí prostředí ale bude hrát svou roli a Nýřany zvítězí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Blatnickým máme co vracet a věřím, že tentokrát budeme v plném počtu, využijeme „domácího" prostředí a poprvé na jaře vyhrajeme.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Domácí v této sezóně ještě nevyhráli, dokázali jen 3x remizovat, mimo jiné i s námi. Podle mě si Pňovany pohodlně dojdou pro 3 body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Švamberg 4
2. jaroslav rychal 4
3. PETR VRAŠTIL 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.