EXPERT TIP - 9.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 1.10.2023

0

I v letošní nové sezóně budeme čtenářům přinášet seriál tipérů, kteří si zahrají na Experta daného kola. Budeme oslovovat hráčské i trenérské osobnosti, které mají s touto soutěží co dočinění. Postupně oslovíme všechny zúčastněné týmy.  




Zbyněk Melčák


V tomto kole jsme v naší rubrice Expert kola konečně oslovili zástupce z řad týmů, které jsou novici v letošním ročníku naší Áčkové skupiny. Příležitost zahrát si na tipéra přijal zástupce oddílu FC Libhošť - obránce Zbyňka Melčáka. Zkušený 36-letý stoper patří mezi hlavní pilíře libhošťského týmu. Trenér sází na jeho přehled ve hře a schopnosti dirigovat svůj tým. Sám hráč působí na postu stopera až nyní, dříve byl zvyklý hrávat více vepředu, vesměs na postu středního záložníka.

 

Zbyněk Melčák je odchovancem kopřivnického oddílu, kde započal svou fotbalovou dráhu. Už v žákovských oddílech zaujal trenéry z větších měst, kteří si jej vyhlédli a záhy přivedli do svých řad. Celá jeho mládežnická dráha je pak spojena s Vítkovicemi. V mužské kategorii si vyzkoušel angažmá v Rožnově p.R., záhy se posunul ještě dále a v dresu SK Hranice si vyzkoušel i třetí nejvyšší soutěž, odkud se vrátil zpět do Rožnova. Divizní štaci zažil v Novém Jičíně, odkud se následně vydal na dvouleté působení do Rakouska. Po návratu do Česka se si zahrál za Bordovice (Novojičínsko) a Frenštát pod R. Jeho zatím poslední štací je od jara 2018 současné působiště v Libhošti. Mezi jeho oblíbené týmy patří FC Barcelona a mezi jeho fotbalové vzory řadil brazilského kouzelníka Ronaldinha. 
 

A pro jaké tipy se rozhodl sám stoper Libhoště? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Vidím to na výhru domácích Darkoviček. Hostující tým z Ludgeřovic se v posledních zápasech trápí s formou.

Tip experta: 0 53 - 14 - 33 %
Komentář experta:

Těžko odhadovat, kdo bude favoritem. Oba týmy hrají v popředí tabulky a mají kvalitní fotbalisty. Asi si tipnu na remízu.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Podle mě vyhrají domácí fotbalisté. Na jejich straně je vidět jasná kvalita, sami jsme se o tom v úvodním kole přesvědčili. Lazce hrají zatím s přehledem, Bolatice mají kolísavé výkony.

Tip experta: 1 50 - 14 - 36 %
Komentář experta:

Proti Heralticím jsme nedávno hráli a byly dost nepříjemné. Ale i Albrechtice se zvedly. Myslím, že to bude těsná výhra pro domácí Albrechtice.

Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

Štěpánkovice jsou zatím poslední, zatímco Píšť se pohybuje v horní polovině tabulky. Proti Píšti jsme už hráli a byla tam vidět kvalita. Proto vsadím na výhru hostů.

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Doma umí být Starý Jičín velmi nepříjemný a soupeře dostat pod tlak. Minulé kolo vyhráli, tak budou dobře namlsaní. Body zůstanou doma.

Tip experta: 1 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Zde nemohu dát nic jiného než výhru svého týmu. Jednak věřím našemu týmu, zadruhé hrajeme doma před vlastními fanoušky. Sbírat body doma je povinnost.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Daniel Kožík 3
2. Patrik Ožvolda 3
3. Adam Šlachta 3
4. Radek Hruška 3
5. Jiří Lusar 3
6. Aleš Silber 3
7. Aleš Hiemer 3
8. Míchal Jaroš 3
9. Kryštof Surovec 3
10. Radim Mudrik 3
11. Jiří Klik 2
12. Pavel Konečný 2
13. Marek Kulaviak 2
14. Patrik Minarčík 2
15. Adam Novák 2
16. Tomáš Kalvar 1
17. Marek Švábík 1
18. Petr Kabisch 1
19. Petr Vala 1
20. David Obrusník 0
21. Michael Slavík 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.