EXPERT TIP - 13.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Expertem na příští kolo ostravského přeboru je Matyáš Chovanec, vynikající brankář z celku SK Štáblovice. prostředí tipované soutěže však zná velmi dobře a o své analýzy se nesobecky podělil.




Matyáš Chovanec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Svinov : Pustkovec 3:3. Svinov je na posledním místě tabulky, výkony v posledních zápasech byly již lepší a navíc s Puskovcem minuly zapas venku prohráli pouze o gól. Pustkovec minulé kolo sice jednoznačně porazil Hrušov, ale Svinov potřebuje bodovat, aby se dostali z posledního místa a teď o vikendu by mohli znovu po dvou kolech bez bodu urvat doma minimálně bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Václavovice : Slovan Ostrava 4:3. Václavovice jsou letos doma zatím stoprocentní. Myslím si, že domácí neporazitelnost si udrží i v tomto zápase. Slovan Václavovicím nedá nic zadarmo, v zápase nejspíš padne hodně gólů, ale domácí zápas zvládnou za 3 body.

Tip experta: 1 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Michálkovice : Šenov 3:2. Šenov se nachází v tabulce o jednu příčku výše než Michálkovice. Přesto v tomto zápase favorizuji Michálkovice, jejich výsledky doma jsou slušné a Šenov na venkovních hřištích žádné body nezískal, kromě jedné výhry.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hrušov : Dolní Lhota 1:5. Hrušov má po dvou vysokých porážkách, dalšího silného soupeře. V tomto utkání očekávám, že Dolní Lhota potvrdí roli favorita a vyhraje minimálně o 3 branky.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Stará Bělá “B” : Koblov 2:4. Koblov je letos jednoznačně největší favorit na celkové vítězství v lize. Stará Bělá bude na domácím hřišti kousat, ale Koblov by mě zápas zvládnout a zapsat si 11 výhru.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Adam Šlachta 2
2. Adam Procházka 2
3. Martin Tóth 2
4. Marek Kulaviak 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.