EXPERT TIP - 8.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Pýcha

Blíží se další víkend a s ním další kolo s pořadovým číslem osm, které bezesporu nabídne spousty kvalitní podívané a zajímavých atraktivních střetů. Ještě před tím, než se však kolotoč zápasů roztočí, pojďmesi jeden po druhém rozebrat a nějakým způsobem se na víkend připravit a navnadit. Jistě se pak snáz rozhodnete, na které hřiště se zamíříte mrknout. K dispozici Vám tentokrát budou tipy Jakuba Pýchy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Studánka je v tomto souboji určitě jasným favoritem. Ačkoli se jí poslední utkání příliš nevydařilo, je ve výborné formě a s trápícím se Damnovem by si měla hravě poradit.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Záchlumí je v tabulce poslední a vůbec se mu nedaří, zdálo se, že se možná trochu blýskalo na lepší časy, ale nyní to s ním jde zase spíše z kopce. Halže je jedním z velkých překvapení. Dokáže potrápit leckterého favorita a se Záchlumím by neměla mít problém. Jediné, co by mohlo být pro hosty menší komplikací by měla být absence Milana Trefilíka, který by měl ještě pykat za červenou kartu z minulého víkendu.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Černošín se bleskově zlepšuje, oklepal se ze špatného úvody a jeho forma má vzestupnou tendenci. Je stále lepší a proti Lázním by měl mít velkou výhodu domácího hřiště. Lázně navíc mají problém s produktivitou, kdežto domácí táhne ostrostřelec Bláha. Přesto zápas jasného favorita nemá, bude to boj a nikdo nesmí nic podcenit. Velmi atraktivní zápas.

Tip experta: 1 56 - 19 - 25 %
Komentář experta:

Přimda měla fantastický úvod sezóny, ale nyní se trápí a její forma během chvíle rapidně klesla. Kšice ale také nejsou zrovna v absolutní pohodě, a tak by si to tým ze střední části tabulky mohly rozdat o to, kdo se dostane, jak se říká, na koně. My vidíme favorita spíše ve zkušenějších Kšicích, které momentálně působí lépe a v minulém kole se i rozstřílely.

Tip experta: 2 56 - 25 - 19 %
Komentář experta:

Asi šlágr kola. Po zápase se Stráží čeká Kostelec další těžká zkouška. Proti Baníku by měl mít Kostelec výhodu domácí půdy, ale spíše bude záležet na tom, jak moc opatrný a soustředěný Baník bude. Kostelec se od začátku sezóny hodně trápí v koncovce, což by mu mohlo proti Stříbru hodně uškodit. Baník si šance vytvořit umí a pokud nebude zbytečně chybovat a hrát zodpovědně odzadu, mohl by se dočkat. Přikláníme se tedy k Jakubovi.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Staré Sedliště se dočkalo konečně první výhry, ale teď se střetne rovnou s lídrem a potvrdit dobrý výsledek po utkání s Damnovem bude velmi složité. Podle předpokladů by měl zápas proběhnout hladce a jednoznačně. Stráž by měla rozhodnout během první dvaceti minut, pak se tempo zklidní.

Tip experta: 1 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Oba týmy se dočkaly v sedmém kole nepříjemné porážky. Lom ale ne psychice po vlastní brance v poslední minutě utrpěl určitě více. A navíc po červené kartě pro Kréta přišel i o důležitou oporu v obraně. Jiskra má hodně běhavý tým, který by měl Lom potrápit. Domácí mají ale zkušenější tým, budou hrát chytře odzadu a vsadí na rychlé brejky, standartní situace a dobrou koncovku. Lom by měl zvítězit.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Šedivý 4
2. Jakub Pýcha 4
3. Miroslav Havel 3
4. Filip Bedecs 3
5. Dominik Vokroj 3
6. Tomáš Majerčík 3
7. Radek Radek 3
8. Libor Novák 3
9. Miloslav Benda 3
10. Tomáš Čižmár 3
11. Jaroslav Černý 3
12. Radek Černý 3
13. Tomáš Klepsa 2
14. Jakub Cingroš 2
15. Vlastimil Svoboda 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.