EXPERT TIP - 11.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 29.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Král

Na poslední podzimní kolo nám utkání natipoval člen týmu SK Zlatá Koruna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

V Nové Vsi jsme minulý týden získali tři „povinné“ body, vůbec to nebyl jednoduchý zápas, chvílemi to spíše připomínalo bahenní zápasy. Nová Ves hrála výborně zejména dozadu, směrem dopředu to bylo o poznání horší. V Přídolí si ale myslím, že domácí soupeře nakonec přetlačí, zejména s ohledem na to, že není úplně jasné, v jaké sestavě Nová Ves dorazí. Takže tipuji těsné vítězství domácích.

Tip experta: 0 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Při pohledu na některá jména v malontském kádru bych očekával lepší výsledky Hraničářů. Kromě zápasu s námi jsem ještě viděl jejich domácí porážku s Dolním Dvořištěm a nepřipadá mi, že by tým hrál v pohodě. Křemežské výsledky jsou dost nevyzpytatelné, neočekávám bůhví jak hezký fotbal a nakonec remízu.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Co napsat zde… Utká se první s druhým, oba týmy doposud neporažené, lépe by snad ani závěr podzimu naplánovat nešlo – a tady to rozhodl los. Doufám, že se bude hrát výborný fotbal před slušnou diváckou kulisou, vypadá to, že z Dolňáku by mohlo dorazit dost fanoušků. Očekávám těžké utkání, Dolňák jsem viděl v Malontech a působil velmi kompaktně, ale tvrdit v naší pozici, že nechceme vyhrát, by jednoduše nebyla pravda. Takže tipuji těžce vydřené vítězství Zlaté Koruny a doufám, že výborně rozehranou podzimní část sezóny dotáhneme bez ztráty bodu.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tabulkově jasná záležitost, která však vůbec jasná nebude. Frymburk se potýká s nedostatkem hráčů, ale věřím, že se tentokrát sejdou a Kájov pořádně potrápí. Přesto myslím, že hosté naváží na dobré výsledky z poslední doby a nakonec si odvezou z Frymburka těsné vítězství.

Tip experta: 0 33 - 45 - 22 %
Komentář experta:

Od obou celků se čekalo, že budou mezi lídry okresního přeboru a zatím to moc nepotvrzují, i když béčko Slavoje je na vzestupu a na jaře se jistě bude pohybovat v tabulce směrem nahoru, obzvláště pokud se ustálí sestava a vydrží chuť některým navrátilcům z minulého kola. Více očekávám na jaře také od Smrčiny. V posledním kole půjde o vyrovnanou partii, obě mužstva jsou zvyklá na velké hřiště a kombinační hru, uvidíme, nakolik se budou útočníci dostávat do šancí. Zde tipuji remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Hüttner 4
2. Patrik Rienessl 3
3. Jiří Čermák 3
4. Jiří Hošek 3
5. Jakub Kubík 3
6. Marian Gondek 2
7. Mirka Krenauerová 1
8. Zbyněk Rýpar 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.