Hráčem 14. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 28.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Krivda

30%

Tohle je pro Damnov opravdu velký úspěch. Damnovský tým totiž slaví dvě výhry během jediné středy. Proč? V pondělí se totiž hrála předehrávka čtrnáctého kola a v tom uspěl právě Lukáš Krivda. Jenže Damnovu se povedlo také víkendové utkání v Sulislavi, kde zazářil brankář Marcel, kerý zase ovládl to druhé zároveň běžící hlasování. A to je tedy opravdu velký úspěch. Teď už ale k Lukášovi, který se předvedl skvěle proti Lázním, které jeho tým ovládl, i díky jeho výkonu a především také jednomu zásahu, v poměru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Novák 29%
3. Daniel Roček 12%


0

Toto je double, ale dokonce dvojtý double. První je z toho důvodu, že Lukáš Krivda (Sokol Damnov) uspěl v této anketě už podruhé v letošní sezóně, ten druhý, protože Damnov ovládl obě dvě hlasování tohoto týdne. Pro Lukáše to bylo ale tentokrát velmi těsné, jelikož druhého Libora Nováka (Dynamo Studánky) z Dynama Studánky porazil o pouhé jedno procento. Až o malý kousek za nimi poté skončil Daniel Roček (Sokol Lom u Tachova), který podal parádní výkon proti Studánce. Daniela ale nemusí mrzet, že o kousek nedosáhl na vítězství, protože Lom zatím vede celou soutěž a jako nováček prožívá perfektní euforický start, ze kterého jej asi nikdo vytrhnout nedokáže.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.