Hráčem 9. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Mráz

31%

Lukáš Mráz je v současné době po 9ti odehraných utkání na 1. místě v tabulce střelců společně s jeho spoluhráčem Lukášem Třešňákem. Oba mají po deseti vstřelených brankách. Lukáš Mráz se stal podruhé nejlepším hráčem kola a pokud bude i nadále podávat takové výkony, tak to nemusí býti naposled.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Cettl 24%
3. Karel Houdek 14%


0

Nejlepším hráčem 9. kola se stala již známá tvář na našem webovém portálu. Lukáš Mráz se totiž stal nejlepším hráčem již podruhé. Díky jeho skvělým výkonům v zápase a velkým počtem čtenářů, kteří pro něj hlasují se tak můžete těšit na druhý jeho rozhovor pro tento web. V minulém utkání se mu dařilo opět jako vždy. Jeho tým zvítězil vysokým výsledkem 5:1 nad Hostomicemi pod Brdy a on byl strůjcem hned tří vstřelených branek.

 

Druhým nejlepším hráčem 9. kola se stal Ondřej Cettl z Kácova. I jemu a  jeho týmu se o víkendu dařilo. Jemu se podařilo vstřelit branku a i díky jeho výkonu Kácov doma zvítězil vysoko 4:0 nad týmem z Jílové. 

 

Třetím nejlepším hráčem 9. kola byl zvolen Karel Houdek, který získal 14% všech hlasů. Karel Houdek též hraje v Kácově a disponoval podobným výkonem jako jeho spoluhráč, který se umístil na druhém místě. Vstřelil také 1 branku a tudíž se také podílel na výhře svého týmu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.