Hráčem 7. kola, III. třída sk. A Nymburk, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Kubín

32%

 

Ve Stratově se nezahálí! Už zase jejich hráč vybojoval titul hráč kola. Tentokrát to je obránce Michal Kubín (25). Někdejší hráč sousední Ostré hrál v minulosti za Polaban Nymburk, v Rejšicích, v Lysé nad Labem nebo v Červených Pečkách. Univerzál, kterého trenér může postavit i do útoku od vás získal 32 procent hlasů. Do sestavy kola ho zvolili, tak jak to ve Stratově bývá, jeho spoluhráči. Při utkání, ve kterém jeho tým porazil Straky 2:0, pomohl hlavně zkušenostmi a několikrát zažehnal hrozící nebezpečí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Štěpán 23%
3. Radek Patáčik 22%


0

 

Na druhém místě hlasování byl Jakub Štěpán (19) z béčka Sadské. Devatenáctiletý odchovanec týmu nastřílel hattrick a velkou měrou se tak podílel na výhře Sadské 3:2 ve Staré Lysé. Naposílali jste mu 23 procent hlasů. Třetí pozici vybojoval Radek Patáčik (34) ze Všechlap. Zkušený záložník pomohl svému týmu dvěma góly a Všechlapy tak porazily béčko Milovic 3:1. Dostal od vás 22 procent hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Během čtvrtka si můžete přečíst tipy experta kola a na pátek připravujeme rozhovor právě s nejlepším hráčem třetího kola Petrem Ulmanem.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.