Hráčem 8. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dalibor Lončík

32%

Dalibor Lončík je defenzivní typ hráče. Střídá posty stopera, předstopera, ale často pomáhá, jako defenzivní záložník. Do sestavy Studánky se vrátil po krátké přestávce, způsobené nejspíš zraněním. Nyní je ale v perfektní formě, Studánce velmi pomáhá a často je jedním z klíčových hráčů. V sestavě kola nebyl rozhodně poprvé, už několikrát zde totiž na výhru útočil, ale vyšlo to až nyní, když pomohl Dynamu k jedomu bodu proti Sedlišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kotva 31%
3. Ivan Šetlík 11%


0

Dynamo Studánka má evidentně v současné době nejpečlivěji hlasující fanoušky. Po obránci Oldřichu Janovci se totiž na listinu vítězů zapsal také jeho spoluhráč Dalibor Lončík (Dynamo Studánka). Bylo to ale velmi těsné, protože, kdyby mu nedorazil byť jen jeden hlas, nejspíš by se neradoval. Jen o pouhé proento za ním skončil Pavel Kotva (Staré Sedliště). Pro Studánku je to v podstatě tak trochu vítězný double, protože Pavel Kotva ještě v minulé sezóně za Dynamo hrál. V současné době je to ale největší tahoun Starého Sedliště a vysoko se v naší anketě umisťuje s velkou pravidelností. Na tupních vítězů se k nim poté připojil Ivan Šetlík (Sokol Kšice), jeden z nejnebezpečnějších hráčů Sokolu Kšice, který dal o víkendu opět dva góly a ve střelecké tabulce je zatím na páté příčce.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.