Hráčem 8. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Ježdík

51%

Tomáš Ježdík celkem nečekaně, ale za to velmi výrazně, předčil svého petibrankového spoluhráče René Mrenku. Halže o víkendu zvítězila v Třemešné 5:1 a Tomáš, jakožto obránce, přispěl svému týmu perfektním defenzivním výkonem a ochotně vypomáhal také v ofenzivě. Gólem se ale nepřipoměl a o to větší to pro něj musel být úspěch, jelikož porazil výrazně hned několik hráčů, kteří nasázeli velký počet branek a mluvil o nich celý okres. Tomáše bych tedy označil za takového tichého vítěze, ale rozhodně neříkám, že si to Tomáš nezasloužil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. René Mrenka 25%
3. Jakub Wintrle 8%


0

Double! Double, který slaví zaslouženě po velké výhře proti Jiskře Třemešné Čechie Halže. Její hráči se na vrcholu ale poskládali trochu překvapivě a opačně, než se dalo očekávat. S obrovským náskokem totiž zvátězil obránce Tomáš Ježdík (Čechie Halže) a až druhý se šestadvaceti procentní ztrátou René Mrenka (Čechie Halže), který se z pěti branek v Třemešné, psotaral, jakožto střelec, o všech pět. Jako bronzový se k nim na stupních vítězů poté připojí Jakub Wintrle (Sokol Trpísty), který se podílel na perfektním obratu svého týmu proti Baníku Stříbro hattrickem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.