Hráčem 10. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 10.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Hromádka

52%

Jakub Hromádka je dalším hráčem z týmu Hvozdnice, který vyhrál nejlepšího hráče kola. Získal 52% hlasů, takže pro něj hlasovalo jistě velké množství čtenářů. Proti Černolicím se může pochlubit jednou vstřelenou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Mráz 29%
3. Martin Hnilička 7%


0

Vyhlášení prvních tří nejlepších hráčů 10. kola je jednoznačně velmi zajímavé. Všichni tři zvolení nejlepší hráči jsou totiž z jednoho týmu a to takového, kterému se v 10.kole dařilo. Mluvíme o týmu SK Hvozdnice, který vyhrál nad Černolicemi 5:0.

 

1.Jakub Hromádka

Hráčem, který získal nejvíce hlasů je Jakub Hromádka, jenž získal hned 52% a měl tak veliký náskok na druhého. Jakub Hromádka si vysloužil své místo v sestavě kola svou brankou, kterou o víkendu vstřelil a podílel se tak na vysoké výhře svého týmu.

 

2.Lukáš Mráz

Druhým nejlepším hráčem 10.kola je Lukáš Mráz. Pokud jste četli také výsledky hlasování o nejlepšího hráče z minulých kol, tak ho jistě znáte. Podařilo se mu totiž stát se 2x nejlepším hráčem kola. V současné době má skvělou formu a v sestavě kola byl oprávněn. Vstřelil totiž hned dvě branky.

 

3. Martin Hnilička

Třetím nejlepším hráčem se stal Martin Hnilička, opět z týmu SK Hvozdnice. Martin Hnilička o víkendu vstřelil gól a odehrál společně se svými spoluhráči výborné utkání ze kterého si odvezli již zmiňovanou vysokou výhru 5:0.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.