Hráčem 9. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Kotlár

40%

Lukáš Kotlár (TJ Kladruby) je na hřišti výrazně vidět v každém utkání, dlouhodobě se svými dvěam bratry prokazuje výbornou formu a nahání soupeřům hosí kůži. Pokud se však nemýlím, Lukáš na titul hvězdy týdne ještě nikdy nedosáhl a ani na stupních vítězů mockrát nebyl, ne-li vůbec. Přišlo to až teď, když Kladruby vyhrály 4:0 v Brodu a on se blýskl hattrickem. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Robin Táborek 19%
3. Petr Sásik 17%


0

Máme pro Vás další výsledky hlasování pro nejlepší hráče minulého kola a musím říci, že tentokrt to na zlaté příčce bylo naprosto jednoznačné. Drtivým rozdílem totiž roznesl všechny Lukáš Kotlár (TJ Kladruby), který je tak zároveň letos vůbec prvním hráčem z Kladrub, který na tento úspěch dosáhl. Až daleko za ním se poté strhla bitva o druhou příčku, kterou nakonec obsadil jen těsně Robin Táborek (Sokol Trpísty). O dva kroky za ním pak skončil Petr Sásik (Čechie Halže), který vstřelil proti Boru hned čtyři branky, přesto to však byla pouhá třetina všech zásahů Baníku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.