Hráčem 8. kola, IV. třída Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Černovský

37%

Nejlepším hráčem 8. kola IV. třídy na Plzni-jihu byl zvolen Radek Černovský ze Seče. Ostřílený univerzál se musel vzhledem k vysoké absenci spoluhráčů zasunout až na místo stopera, ale to mu vůbec nemuselo vadit. V obraně odvedl perfektní výkon, který pomohl oslabené Seči k remíze 1:1 na půdě Líšiné. Radek si za to vysloužil 37% hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Arnošt 33%
3. Michal Wagner 12%


0

V těsném závěsu skončil Petr Arnošt, který hájí barvy Starého Smolivce. Jeho klub sice musel zkousnout porážku 0:1 proti Ptenínu, ani to však neodradilo hlasující. Pro Petra Arnošta hlasovala velmi dobrá třetina hlasujících.

 

Trojici uzavírá Michal Wagner. Útočník Chlumu se proti Neurazům netrefil. Nejblíže tomu měl po střele do břevna. Třetí místo a 12% hlasů.

 

Hlavní favorit - hradecký záložník Jiří Kaplan se na podium nevešel. I tak se sluší ještě jednou připomenout jeho parádní představení proti Baníku Mantov, kde zaznamenal dva góly a dvě asistence.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.