Hráčem 10. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Vokroj

24%

Miroslav Vokroj (Tatran Přimda) má za sebou parádní víkend. Je z něj totiž čerstvý novomanžel, jeho Přimda navíc zaznamenala cenné vítězství a on se postaral o jedinou branku celého utkání, kterou rozhodl v poslední minutě utkání. Navíc se dostal do sestavy kola a nečekaně všechny dokázal porazit. To je paráda. Nám nezbývá nic, než mu jen pogratulovat a popřát mnoho štěstí a úspěchů, nejen ve fotbale.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kotva 19%
3. Lukáš Klas 16%


0

Je konec hlasování o nejlepšího hráče desátého kola a s ním Vám zároveň přinášíme i jeho výsledky. Pavla Kotvu (TJ Staré Sedliště) o jeho pověstné druhé místo opět nikdo nepřipravil, ale změnu jsme zaznamenali na první příčce, kde jsme opět očekávali zástupce Dynama Studánky, ale ta byla nyní přehlasována i Sedlištěm, a tak jejímu zástupci, Lukáši Klasovi (Dynamo Studánka), patří až třetí příčka. Kdo je tedy první? Tomu asi jen tak neuvěříte. Tatran Přimda se letos velmi trápí a málokdy se její hráč dostane vůbec do sestavy. Teď se to ale stalo a je z toho rovnou vítězství. Tento velký úspěch se podařilo zaznamenat Miroslavu Vokroji (Tatran Přimda), který rozhodl jediným gólem utkání proti Sedlišti.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.