Hráčem 10. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Strouhal

37%

Jan Strouhal (Čechie Halže) je dalším vítězem z týmu Čechie Halže. V útoku působí velmi dobře už od začátku sezóny, umí si dobře najít prostor a má perfektní pohyb a čich na šance. Problém ale často bývá v koncovce. I v posledním utkání sice Jan promarnil mnoho šancí, ale přesto se dvakrát také trefil a velmi výrazně pomohl svému týmu k úžasné výhře 3:2 na hřišti Sparty Dlouhý Újezd. Pro Halži je to velký úspěch a v tabulce už napjatě a odhodlaně číhá těsně za první pěticí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Kolářský 24%
3. René Táborek 15%


0

I v naší soutěži je o vítězi rozhodnuto. Hlasování je u konce a my Vám přinášíme jeho výsledky. S celkem pohodlným náskokem v něm zvítězil střelec dvou víkendových branek, Jan Strouhal (Čechie Halže), který výrazně napomohl překvapivé výhře svého týmu na hřišti Dlouhého Újezdu. Za ním poté můžete najít dalšího střelce dvou branek, Davida Kolářskýho (Sokol Kokašice), už jednonásobného vítěze naší ankety. Třetí místo pak patří další velké hvězdě naší soutěže, který na své vítězství už velmi dlouho čeká a po několika umístěních na předních příčkách s výjimkou té první už to vypadá, jakoby pro něj bylo vítězství zapovězeno. Je jím René Táborek (Sokol Trpísty), který sice žádný gól o víkendu nevstřelil, ale svým výkonem výrazně napomohl tomu, že jsou jeho Trpísty už na prvním místě v tabulce.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.