Hráčem 12. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Rams

43%

Pavel Rams se již jednou nejlepším hráčem kola stal. Bylo tomu tak v šestém kole a ve dvanáctém se mu to podařilo znovu. Opět jak minule, tak i teď se mohl pochlubit čistým štítem a tentokrát navíc pomohl svému týmu zvítězit ve velmi těžkém utkání, ve kterém se proti sobě postavil první a druhý tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Pilík 15%
3. Pavel Šultes 10%


0

1. Pavel Rams (FK Zbuzany)

Ocitli jsme se v minulosti? Kdepak. To se jen Pavel Rams stal podruhé v letošní sezóně hráčem kola. V minulém utkání udržel čistý štít a jeho tým zvítězil nad druhým týmem tabulky výsledkem 1:0. Pavel Rams dostal 43% všech hlasů a tak se stal nejlepším hráčem 12.kola.

 

2. Martin Pilík (Slavia Jesenice)

Hráčem, který získal jako druhý nejvíce hlasů je Martin Pilík, který se tak stal druhým nejlepším hráčem 12.kola. O víkendu vstřelil jednu branku a byl u vítězství svého klubu a proto se dostal do sestavy kola.

 

3. Jakub Procházka (Slavia Jesenice)

Třetím nejlepším hráčem se stal další hráč Jesenic. Jakub Procházka o víkendu také vstřelil branku a dostal se do sestavy kola. Získal celkem 10% všech hlasů.

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.