Hráčem 14. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 28.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Karmazin

50%

Tým Daniela Karmazina (Čechie Halže) ve středeční předehrávce sice na svém hřišti po penaltovém rozstřelu s Lázněmi padl, ale to nijak nezastiňuje perfektní výkon naší hvězdy týdne. Daniel perfektně řídil obraz celé hry Halže ve středu hřiště a hrál opravdu s velkým přehledem. Dařilo se mu skvěle a pozici nejlepšího hráče má rozhodně oprávněně, škoda jen, že nepomohl jeho výkon ke třem, ale pouze jednomu bodu. Přesto Halži i Danielovi gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Holík 13%
3. Jakub Marcell 12%


0

Díky středeční předehrávce čtrnáctého kola jste mohli zaregistrovat a zapojit se do hlasování o hráče kola v nezvyklém termínu od čtvrtka až do sobotního poledne. Vítěze už známe, a nyní Vám přinášíme výslekdy, ale vzhledem k případným obtížnostem v plánovaní rozhovorů a jejich vytváření v hrací víkend jsme se rozhodli odložit prvidelný rozhovor s nejlepším hráčem na později, nejspíše asi na klasický pátek i s hráči dalšího kola. Děkujeme za pochopení. A na čí interview že se můžete těšit. Poměrně jednoznačným rozdílem porazil vyrovnaný pár, třetího a druhého Jakuba Marcella (Sokol Trpísty) a Petra Holíka (Sokol Kokašice), Daniel Karmazin (Čechie Halže). Tomu jste zaslali celou polovinu vašich hlasů a sami jste si tak jasně rozhodli, že bude na programu opět rozhovor s hráčem tohto skvělého týmu. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.