Hráčem 13. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Stříteský

32%

Lukavice nastoupila do zápasu v Petrovicích s touhou přidat na vlastní konto třinácté vítězství v řadě. Na hřišti soupeře to však dlouho vypadalo, že z utkání odejde poražena a navíc skončí poprvé v sezoně úplně bez bodu. Proti tomuto scénáři v úplném závěru střetnutí zaprotestoval vstřeleným gólem Petr Stříteský. Jeho vyrovnávací trefa z 90. minuty dovedla duel k penaltovému rozstřelu. Lukavice v něm sice prohrála, díky agilnímu obránci Stříteskému však brala alespoň bodík a z travnaté plochy odešla se ctí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Macháček 26%
3. Daniel Suk 19%


0

V gólově bohatém a na výsledky překvapivém kole zaujalo mnoho hráčů. 13. soutěžní víkend nabídl nejen krásné fotbalové momenty s řadou branek a útočných akcí, ale i skvělé obranné zákroky a brankářské parádičky. Výsledkově na sebe upozornily především Přepychy, které nadělily Rokytnici deset gólů, a také Petrovice jež obraly vedoucí Lukavici. Té zachránil svou brankou bod obránce Petr Stříteský a za svůj výkon si zasloužil ocenění o nejlepšího hráče kola. Až za ním pak skončili dvougólový deštenský záložník Lukáš Macháček i javornický obránce Daniel Suk, který se trefil v zápase proti Mezříčí. 

 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.