Hráčem 12. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 08.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Malý

40%

Jakub Malý není obyčejný gólman. Proč? Portože ještě na začátku sezóny byl na soupisce Lesné, jakožto záložník. Jenomže kvůli pozdějším problémům v kádru Lesné, musel Jakub zaskočit v šestém kole proti Brodu mezi třemi tyčemi za brankáře Lupšu a osvědčil se skvěle. Lupša se sice poté ještě ne jedno utkání do branky vrátil, ale po zbytek podzimu už toto místo patřilo právě Jakubovi. Dohromady odchytal Jakub sedm utkání a jen třikrát mezi tím jeho tým padl, jednou jen těsně proti skvělým Lázním v těsném poměru 1:2, podruhé se Stříbrem a teď potřetí, když ho přemohl další favorit. Halže k tomu ale potřebovala ještě penatly. Takže jeho bilance? Sedm zápasů a třináct bodů. To není vůbec špatné. Předtím jich Lesná za šest zápasů dokázala získat jen pět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Kormoš 20%
3. Daniel Pták 15%


0

Je středa a, jek jste si jistě už zvykli, přinášíme Vám pravdielné výsledky v hlasování o hráče kola, ve kterém jste si tentokrát odhlasovali menší překvapení. Na titul totiž nedosáhl největší favorit Lukáš Kormoš (Čechie Halže), který se nakonec musel spokojit až s druhou příčkou před třetím Danielem Ptákem (Sokol Stříbro). Tak kdo tentokrát tyto dva překonal a společně s nimi překonal také všechny ostatní? Je to brankář, berankář, který si své vítězství vychytal právě v přímém souboji s Halží. Je to Jakub Malý (TJ Lesná), díky němuž jeho tým obral Hlaži o velmi cenný bod.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.