Hráčem 12. kola, III. třída sk. A Nymburk, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Přemysl Moník

20%

Hráčem 12. kola III. třídy skupiny A je díky hlasování čtenářů fotbalunas.cz Přemysl Moník (19) ze Všechlap. Mladý záložník hraje ve Všechlapech, které vedou jedno kolo před koncem podzimu tabulku, teprve první sezonu. Předtím kopal v mládežnických týmech Polabanu Nymburk, kam přišel ve dvanácti letech z Jablonce na Jizerou, kde s fotbalem v sedmi letech začínal. Moník od vás dostal 20 procent hlasů a jen těsně vyhrál, když druhý v pořadí měl jen o něco málo méně hlasů (procentuální výsledek počtu hlasů vždy zaokrouhlujeme na celé číslo). Záložník si nominaci vysloužil za utkání proti Kounicím, v kterém jeho tým remizoval 1:1. V utkání odehrál sice jen 55 minut, nicméně bojoval do posledních chvíle a přes zdravotní handicap sváděl souboje s hráči, které si Kounice půjčují z Vykáně, hrající krajský přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Luboš Fidrmuc 20%
3. Martin Panovec 16%


0

Druhé místo vašeho hlasování vybojoval Luboš Fidrmuc z Bobnic (23). Hráč, kterého Bobnice zaregistrovaly teprve letos v létě, si nominaci vysloužil za utkání ve Staré Lysé, kde Bobnice vyhrály 6:2. „Dostal šanci od začátku, dobře to zvládnul fyzicky, bojoval, celé to oběhal, vybojoval pár míčů a ještě dal gól,“ chválil ho Tomáš Hurych, trenér Bobnic v zastoupení. I Fidrmuc získal dvacet procent hlasů, ve skutečnosti jich měl jen o pár méně. Na třetím místě hlasování je další mladík - všechlapský brankář Martin Panovec (20). Byl to právě on, kdo v těžkých chvílích držel svůj tým nad vodou. „Martin nás hodně podržel. Bezchybně lapil střelecké pokusy Kounic a míče ani zbytečně nevyrážel,“ řekl asistent trenéra Všechlap Milan Košvanec. Panovec od vás dostal 16 procent hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Během čtvrtka si můžete přečíst tipy experta kola a na pátek připravujeme rozhovor právě s nejlepším hráčem 12. kola Přemyslem Moníkem. O víkendu se pak hraje poslední kolo podzimní části a my budeme zápasy samozřejmě sledovat.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.