Hráčem 14. kola, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Votoček

31%

O hráče posledního podzimního kola se strhla neuvěřitelná bitva, ze které vyšel vítězně Jan Votoček z Trutnova. Tohoto mladého gólmana poslal Žacléř na hostování do Trutnova. Honza se proti svým opravdu vytáhl. Jeho skvělé zákroky dovolily Trutnovu, aby se soustředil na ofenzívu a v Žacléři si zajistil postup do jarních postupových bojů.

 

Rozhovor s Janem Votočkem Vám přineseme v nejbližší době

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Josef Marek 25%
3. Jan Špicar 21%


0

Na druhém místě se umístil Josef Marek z Hostinného. Málokdy se stane, aby hráče hostí ocenili na hřišti soupeře za jeho výkon. Josefovi se to podařilo, a proto mu naprosto jasně patří pozice v sestavě kola.

 

 V těsném závěsu za druhým místem, se na třetí příčce umístil Jan Špicar z Valdic. Honza táhl všechny akce po levé straně. Obránci si s ním nevěděli rady a jeho branka na 3:0 byla zkrátka parádní.

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.