Hráčem 14. kola, Okresní přebor Rychnov, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Hamerský

90%

David Hamerský ve 14. kole doslova řádil. Vamberk vyhrál nad Slatinou vysoko 9:0 a agilní záložník se na triumfu podílel hned pěti brankami z 5., 48.,51., 62. a 70. minuty. Svou dokonalou one man show se mu podařilo rozdrtit protivníka a vylepšit vlastní sezonní statistiky. V této sezoně se trefil už devatenáctkrát, což ho vyneslo na první příčku mezi střelci. Jeho branky navíc táhnou Baník ke špici celkového pořadí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Koutský 4%
3. Petr Lochman 3%


0

Vamberecký gólostroj jménem David Hamerský je k nezastavení. Slatinu potupil pěti krásnými brankami a stal se po právu nejlepším hráčem 14. kola. V zápasech posledního podzimního víkendu porazil nejen soupeře na hřišti, ale i další aspiranty na ocenění od fanoušků. Až na druhém místě pak skončil obránce Stanislav Koutský, který Javornici významně přispěl k penaltové výhře nad Přepychami. Třetí příčku obsadil Petr Lochman, jenž vsítil za České Meziříčí dva góly. 

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.