Hráčem 14. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Pánek

29%

První polovinu sezony zakončil vítězně i nováček soutěže z Nepolis. Hráči Nepolis si v dosavadním průběhu sezony připsaly spoustu výborných výsledků, které zakončili vysokou výhrou nad Českým Meziříčím. Na drtivé výhře Nepolis 7:2 se dvěma góly podílel Lukáš Pánek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Hanuš 17%
3. Matěj Tošovský 13%


0

Na závěr podzimní části sezony nečekal Libčany jednoduchý soupeř. Hráči vedoucího celku cestovali na půdu Třebše, kde se hrálo nerozhodně a bezbrankové utkání, které rozhodly až penalty. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté z Libčan, kteří i díky zákrokům Matěje Tošovského vybojovali bod navíc.

 

Vrchlabí si v posledním zápase podzimu spravilo nahořklou chuť z předchozího průběhu sezony. Vrchlabí na svém hřišti hostilo dlouho neporažené Hořice a díky dobrému výkonu v obraně si domácí připsali důležité tři body. Vrchlabské vítězství 2:0 pojišťoval brankou z přímého kopu Marek Hanuš.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.