V jarní části nás trápila hlavně koncovka, říká hráč 16. kola Jiří Bičiště

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Jiří Bičiště z Nového Hradce.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se posledním hráčem kola letošní sezóny. Jaké jsou pocity?
Tak pocit je to určitě skvělý, i takhle v posledním zápase to velice potěší, kluci z kabiny se na tom určitě nadřeli hlavně Hozy (Dan Hozák), a jsem rád že jsem vyhnul tučné pokutě.
V zápase proti Náchodu jste přidával poslední šestý gól. Jak hodnotíte zápas z týmového pohledu? Jste spokojený i se svým výkonem?
S týmovým výkonem jsem byl spokojen, byla na nás vidět chuť hrát fotbal, což si myslím že je hlavní na téhle úrovni. Můj výkon si myslím, že byl jeden z těch slabších a na gól se pro mě nadřeli spíše kluci, jako odměnu za celou sezónu, nebo alespoň tvrdili, že mi to přáli.
Tuto sezónu jste odehrál 2585 minut a 29 zápasů. To je skvělá účast. Jste spokojený se svým nasazením a výkonem za tuto sezónu?
Podzimní část jsem se potýkal se zraněním, takže by se dalo říct, že úplně spokojen nejsem. Rád bych kdybych mohl nastoupit do každého zápasu a pomoct týmu. Ale jinak jsem velice rád, kolik prostoru jsem dostal a že trenérovi vyhovoval můj styl hry. A stále si díky tomu držím chuť se zlepšovat a posouvat se dál.
Nový Hradec nakonec obsadil 7. příčku. Jaké pocity panují v kabině?
Za mě je to zklamání. V jarní části nás trápila hlavně koncovka, ale troufl bych si říct, že jsme si zasloužili vyšší příčku za předváděnou hru.
Byly či budou nějaké oslavy?
Tak oslavuje se pořád v průběhu sezóny, plno starších zkušenějších hráčů nás v ohledu, jak si najít důvod k oslavám perfektně zaučuje. Velký vzor vidím ve Vendym (Tomáš Matějka) a u Šmauze (Martin Šmíd).
Jak bude vypadat vaše týmová příprava na nadcházející sezónu?
Tak ta týmová záleží hlavně na trenérovi samozřejmě. Hlavním cílem pro mě v pauze je udržovat fyzičku a držet se v kondici. Je plno turnajů, na které mám v plánu zavítat, ať ve fotbale nebo v jiných sportech.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.