Hráčem 15. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Sedláček

38%

Marek Sedláček je poměrně mladým hráčem nastupujícím za Podlesí. Je ale také prvním hráčem ze svého týmu, kterému se podařilo stát se hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Pospíšil 21%
3. Michal Tomeček 14%


0

1. Marek Sedláček

Je to poprvé, co se na našem webu umístil na první místě hráč TJ MONGEO Podlesí. Marek Sedláček od vás čtenářů získal celkem 38% všech hlasů. Do sestavy kola se dostal díky jeho výbornému výkonu v utkání proti Jesenici, kde se mu podařilo vstřelit hned dva góly a jeho tým zvítězil 4:2.

 

2. Marek Pospíšil

Druhým nejlepším hráčem posledního podzimního kola se stal Marek Pospíšil, který od vás získal 21% všech hlasů. Pospíšil obléká dres týmu FK Zbuzany a o víkendu se mu utkání vydařilo. K výhře svého týmu přispěl svým gólem, který vstřelil i přesto, že je obráncem.

 

3. Michal Tomeček

Třetím nejlepším hráčem se stal hráč Hvozdnic a to Michal Tomeček. Od vás fanoušků získal celkem 14% všech hlasů. Byl jediným hráčem svého týmu, který vstřelil v utkání branku. Jeho tým zvítězil až na penalty.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.