Hráčem 13. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 15.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Táborek

41%

Trpísty sice v posledním kole pdzimu přišly o svou pozici lídra, ale konečně se letos poprvé také dočkaly vítěze v anketě o hráče kola. Asi Vás nepřekvapí, že je jím jeden ze čtyř bratří Táborků pravidleně nastupující za tamní Sokoly. Ale který? Je to pravý bek Radek, kterému se celý podzim vydařil celkem parádně a byl jednou z hlavních postav trpístského fotbalu, který prožívá velmi úspěšnou sezónu. My Radkovi samozřejmě přejema, ať se jeho týmu takto daří i nadále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Stoklasa 26%
3. Jakub Typovský 9%


0

Už je zase středa a s ní Vám nabízíme vyhlášení pravidelných výsledků ve Vašem hlasování o hráče kola. Ještě před vyhlášením vítězů bychom Vám však rádi poděkovali za Vaši aktivitu na nasšich stránkách, a to nejen při hlasování během celé podzimní části. A tímto bychom Vám zároveň popřáli pěknou zimu a hezky strávené vánoční svátky, během kterých Však na naše stránky rozhodně nezanevřete, protože pro Vás plánujeme mnoho zajímavých článků a jiné zábavy také během přestávky. Ještě jednou tedy děkujeme. A teď už k výsledkům. Posledním hrdinou týdne v podzimní části sezóny se stal naprosto suverénně Radek Táborek (Sokol Trpísty), druhý poté skončil Milan Stoklasa (Sparta Dlouhý Újezd), další obrovská hvězda naší soutěže, a posledním stojícím mužem na stupních vítězů je pak za stříbrným Stoklasou Tomáš Kasl (TJ Kladruby). Všem třem tedy gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.