Hráčem 13. kola, III. třída sk. A Nymburk, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Štětina

28%

Hráčem 13. kola III. třídy skupiny A se stal Jan Štětina (38) z Chrástu. Útočník se dostal do sestavy kola za zápas, ve kterém Chrást porazil Straky 3:0. V utkání dal vítěznou branku a ta stála za to! Za stavu 0:0 se v 30. minutě pořádně opřel do míče a vymetl šibenici. Podle trenérů to byla jeho životní branka a k výhře přispěl především svým výkonem a bojovností. Dostal od vás 28 procent hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Betka 18%
3. Ondřej Drahorád 17%


0

Druhou pozici vybojoval u hlasujících Filip Betka (25) z Kamenného Zboží. Další útočník v sestavě kola se o to zasloužil především třemi góly proti Kounicím, které jeho tým porazil 3:2. Betka nejprve vrovnával na 1:1, když Kounice vedly, pak v 60. minutě poslal svůj tým do vedení a když v 85. minutě domácí vyrovnali, dokázal Betka v 90. minutě utéct a rozhodnout zápas třetím zásahem. Díky tomu se také v tabulce střelců posunul s jedenácti trefami na druhé místo. Dostal od vás 18 procent hlasů. Na třetí pozici je Ondřej Drahorád (18) z milovického béčka, které vyhrálo na hřišti béčka Kostelní Lhoty 3:1. Obránce podal velmi solidní výkon, který korunoval druhou brankou hostů, která byla nakonec vítěznou trefou. Poslali jste mu 17 procent hlasů.

 Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Na pátek připravujeme rozhovor právě s Janem Štětinou a brzo zveřejníme sestavu podzimu. Kdo v ní bude, se dozvíte v nejbližší době!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.